Type what you are searching for:

Autumn glow

Laat u inspireren door luxe accessoires en juwelen in roodtinten die doen denken aan herfstblad of het glas rode wijn dat in de herfst gedronken wordt bij een knisperend haardvuur.

 


 

Fancy juwelenetui van Wolf

Dit rode Caroline Zip juwelenetui met een praktische afmeting van 12×13,2×6 centimeter is van het merk Wolf en biedt minimaal plaats aan 7 ringen en drie colliers. Het soepele doorgestikte en gewatteerde leder geeft de etui een fancy retro-look. De etuis zijn bekleed met LusterLoc ™, dat tot 35 jaar oxidatie op sieraden voorkomt. Naast rood is deze elegante etui ook leverbaar in ivoor, roze en zwart.

 
Bekijk Wolf collectie

 


 

Bron Catch ring met roze toermalijn

Adembenemend mooi is deze ring met toermalijn. De koningin van de Bron Catch-collectie! De roségouden ring is een uniek ontwerp, dat Bron speciaal creëerde met de steen als uitgangspunt. Rondom de cabochon geslepen roze toermalijn zijn 20 diamanten geplaatst. Een ring om met trots en liefde te dragen.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Montblanc Burgundy John F. Kennedy Special Edition

Historische figuren zijn voor Montblanc een grote inspiratiebron. Het merk verstaat de kunst om met hoogwaardige materialen, en designs vol doordachte symboliek, van elke pen een meesterwerk te maken. De bordeauxrode kleur van de Montblanc Burgundy John F. Kennedy Special Edition verwijst naar Kennedy’s Ivy League-stijl uit zijn tijd aan de Harvard University. Zijn initialen ‘JFK’ zijn gegraveerd op de goudkleurige clip en de drie dopringen met goudkleurige coating staan voor de drie broers van Kennedy.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Bron Mira Mira oorhangers granaat

Deze luxe oorsieraden met briljant geslepen pavé gezette diamanten (0,12 ct. ) komen uit de Bron Mira Mira-collectie. De oorringen zijn combineerbaar met meerdere type creoolaanhangers van Bron. Hier worden ze gedragen met prachtig warmrood granaat.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Bron Reflex armband

Voor de Reflex-collectie gaf Bron goud en edelstenen een betoverend uiterlijk door deze elementen op prachtige wijze te combineren. Deze set bestaat uit een (18 karaat roségouden) Reflex armband van 4 millimeter breed, een roségouden armband van 5 millimeter breed plus een armband met maansteen, labradoriet, hessoniet en eveneens gecombineerd met 18 karaat roségoud.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Catch oorknoppen met mosberyl

De mooie kleurcombinatie mosberyl, Indian saffier en granaat geven deze roségouden oorhangers een vleugje mystiek. Ze komen uit de Catch-collectie van Bron, een collectie met prachtige stenen in alle kleuren van de regenboog, door Bron liefdevol en vakkundig gevangen in goud.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Bigli ringen met diamant en carneool

Deze prachtige roségouden ringen met ‘herfstbladeren’ komen uit de Bigli Mini Leaves collectie. De roségouden ringen zijn zo ontworpen dat de leaves een mini-boeket vormen wanneer u de ringen samen draagt. De set bestaat uit een roségouden ring met bruine diamanten en een roségouden ring met een wijnrode carneool.

 
Bekijk Bigli collectie