Type what you are searching for:

Nieuw in de collectie

Wat zijn de (te verwachten) nieuwkomers in onze collectie? We geven u graag een sneak preview.

 


 

Dames Breitling Chronomat Automatic

De naam Breitling roept beelden op van gedetailleerde, robuuste, zeer betrouwbare horloges. Met het nieuwe dameshorloge, de Breitling Chronomat automatic 36, combineert Breitling deze eigenschappen met elegantie en verfijning. Het horloge is bicolor uitgevoerd in edelstaal en 18 karaat roségoud. De prachtige Rouleaux horlogeband sluit mooi om de pols en draagt zeer comfortabel. Net als alle moderne Breitling horloges heeft ook dit mooie damesmodel een COSC-gecertificeerd uurwerk voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Baume & Mercier Clifton Baumatic

Het edelstaal en de prachtige grijze wijzerplaat van deze Baume & Mercier Clifton Baumatic vormen samen een zeer harmonieus geheel. Een horloge dat zich dagelijks laat dragen, maar allesbehalve alledaags is. De Baumatic heeft een edelstalen kast van 40 millimeter, een prachtig uitgevoerde wijzerplaat en een automatisch uurwerk met een gangreserve van 5 dagen.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie

 


 

Longines Spirit

Deze in het oog springende horloges komen uit de geheel nieuwe Longines Spirit collectie die u vanaf nu ook bij Van Hell Juweliers vindt. De horloges hebben een stalen kast met een diameter van 42 millimeter. De vorm van de wijzers en de typografie van de indexen, gevuld met Super-LumiNova en de geschroefde kroon geven de nieuwe Spirits een vintage uitstraling. Het nauwkeurige Zwitserse automatisch uurwerk heeft de COSC certificatie voor chronometers.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Pianegonda, collier Tecum

De pure, stoere vormen van Pianegonda sieraden symboliseren de schoonheid die ontstaat wanneer uitersten samensmelten. Dit zilveren collier heeft raffinement en stijl, ontstaan door grove schakels met intrigerende lijnen met elkaar te verbinden. Het collier sluit met een karabijnsluiting.

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Pianegonda oorhangers Tecum

Een gepolijst element en een element met een gedraaide bewerking vormen in deze zilveren oorhangers van Pianegonda twee uitersten die elkaar versterken. Bij de sieradenlijn Tecum zijn losse elementen verkrijgbaar waardoor oorhangers, de armband of het collier op een langere lengte gedragen kunnen worden.

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Pianegonda Ring Tecum

Deze prachtige zilveren ring van Pianegonda lijkt te bestaan uit een set van vijf aanschuifringen. In werkelijkheid bestaat het design uit vijf banen met verschillende bewerkingen, die aan de onderzijde van de ring samenkomen. Een echte eye-catcher!

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Tirisi Jewelry Schuifcollier

Het met 43 briljant geslepen diamanten (0.59 ct.) verrijkte kussentje van het handgemaakte 90 centimeter lange roségouden collier heeft aan de achterzijde een schuifmechanisme. Hierdoor is het collier op verschillende lengtes te dragen. De diamanten zijn in witgoud geplaatst voor nog meer schittering. Tip: Tirisi Jewelry is als merk nieuw in onze collectie. Alle items zijn alvast te zien op onze website. Houd onze Instagram en Facebook pagina’s in de gaten om te ontdekken vanaf wanneer u de collectie ook in onze winkels kunt bewonderen.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie

 


 

Tirisi Wangle Amsterdam

Deze drie prachtige armbanden dragen de naam ‘Wangles’ en komen uit de Tirisi Jewelry Amsterdam collectie. De armbanden zijn met de hand gemaakt uit 18 karaat geelgoud, roségoud of witgoud. De bijzondere sluiting met 23 briljant geslepen diamanten (0.21 ct.) is een sieraad op zich.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie