Type what you are searching for:

Warme herfstkleuren voor heren

Stijlvolle manchetknopen, luxe pennen, prachtig lederwaren en klassieke horloges… Dit zijn een aantal van onze mooiste sieraden en geschenken voor heren in warme herfsttinten.

 


 

Montblanc manchetknopen

Het klassieke heren overhemd, gedragen met manchetknopen, is van tijdloze klasse. Deze stijlvolle manchetknopen zijn gemaakt van edelstaal met een roségouden PVD-coating. De inleg met hexagon-patroon heeft een prachtige bruine kleur. Zowel de rand van de manchetknopen als de sluiting dragen het Montblanc beeldmerk.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc Le Petit Prince Doué Classique

Het beroemde verhaal ‘Le Petit Prince’ geschreven door vliegenier en avonturier Antoine de Saint-Exupéry inspireerde Montblanc tot het maken van deze luxe pen. De kleur bruin is een verwijzing lederen vliegenierskleding. De dop van de pen onthult een aantal elementen uit het verhaal, zoals het vliegtuig en de woestijnduinen waar het in landt. Ook de planeet waar de Kleine Prins vandaan komt die de piloot leert dat je vooral met je hart de mooiste dingen ziet, is afgebeeld.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Classic Line herenriem

Deze elegante riem van Montblanc komt uit de Classic-lijn en is gemaakt van hoge kwaliteit leder. De vergulde edelstalen hoefijzervormige sluiting draagt het Montblanc logo. De riem kan eenvoudig op maat gemaakt worden.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Wolf watchwinder in cognac

De kleur maakt deze Wolf watchwinder stoer, het mechanisme betrouwbaar, en de compactheid slim. Dankzij deze mooie watchwinder mist een automatisch uurwerk geen enkele beweging en blijft deze op elke moment klaar om te dragen. Vooruitstrevend is de gepatenteerde technologie waarmee elke Wolf watchwinders altijd exacte hetzelfde aantal rotaties per etmaal maakt.

 
Bekijk Wolf collectie

 


 

MeisterSinger Perigraph Bronze

De bronzen horlogekast zorgt voor een mooi contrast met de blauwe wijzerplaat van deze MeisterSinger Perigraph. De ton-sur-ton verzonken datumring geeft samen met de rode details sportiviteit aan deze klassiek vormgegeven Perigraph. Op twaalf uur kunt u de datum aflezen en dankzij het transparante kastdeksel heeft u zicht op het automatisch uurwerk. De bronzen Perigraph wordt gedragen met een horlogeband van bruin zadelleer met stoere stiksels bij de lugs.

 
Bekijk MeisterSinger collectie

 


 

Baume & Mercier Clifton

De blauwe accenten op de zilverkleurige wijzerplaat geven deze prachtige Clifton van Baume & Mercier een eigentijdse touch. De opgelegde roségouden wijzers en index, de secondeweergave op 6 uur zijn prachtig verwerkt, en zorgen tezamen voor een overzichtelijke afleesbaarheid. Gedragen op een alligator lederen band met vouwsluiting heeft de Baume & Mercier Clifton met automatisch uurwerk alles in zich voor liefhebbers van het klassieke horloge.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie