Type what you are searching for:

Even voorstellen

Het team van Van Hell Juweliers Apeldoorn heeft recent Roland Paanakker als nieuwe collega begroet. Roland is een groot horlogeliefhebber en raakt niet snel uitgepraat over zijn grote passie. We stellen onze nieuwe collega in deze nieuwsbrief graag aan u voor.

“Vanaf het moment dat ik ging werken in de juweliersbranche, dit was in 1990, ben ik een gepassioneerd liefhebber van horloges. In steeds wisselende functies heb ik het geluk mogen ervaren om me steeds breder te kunnen verdiepen in deze fascinerende stukjes techniek. Als accountmanager voor Nederland en Scandinavië was ik intensief betrokken bij de horlogemerken Oris, Ebel, Baume & Mercier en Montblanc. Bij van Hell Juweliers in Apeldoorn gebruik ik deze knowhow om mensen onderbouwd te kunnen adviseren. Het is geweldig dat ik mijn enthousiasme kan delen met mensen in hun zoektocht naar een mooi horloge.”

“Dat Montblanc voor mij niet onbekend is, past eveneens goed bij mijn nieuwe uitdaging. Van Hell Juweliers heeft een mooie en uitgebreide collectie Montblanc horloges, luxe schrijfinstrumenten en lederwaren. Maar ook op het gebied van sieraden hoop ik de klanten van Van Hell prettig te kunnen adviseren. Ik kijk ernaar uit velen van u te ontmoeten!”