Type what you are searching for:

Nieuw in de collectie

Ook in deze nieuwsbrief weer aandacht voor een aantal mooie horloges en sieraden en lifestyle items die nieuw zijn opgenomen in onze collecties. Deze, en meer, zijn vanaf nu in onze winkels in Amersfoort en Apeldoorn te bewonderen.

 


 

Breitling Chronomat 32

Met de nieuwe Breitling Chronomat 32 komt Breitling tegemoet aan de wens van veel vrouwen die graag een kleiner formaat Breitling dragen. Het resultaat is een horloge dat stoerheid en elegantie combineert. Onder andere door 54 schitterende diamanten die in de lunette zijn verwerkt. Net als de iconische Chronomat uit de jaren ’80 heeft ook deze Breitling een Rouleaux band die zeer comfortabel aanvoelt om de pols. Het SuperQuartz ™ uurwerk is COCS-gecertifieerd.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Bicolor Breitling Chronomat 32

De nieuwe Chronomat 32 lijn bestaat uit meerdere modellen. Elk met een charmante kastdiameter van 32 millimeter. Naast de edelstalen uitvoering met diamant is de stoere, maar toch zeer vrouwelijke Chronomat ook leverbaar in een bicolor uitvoering. Het edelstaal is daarbij gecombineerd met 18 karaat roségoud. Net als de icoon uit de jaren ’80 hebben ook de jongste generatie Chronomat horloges een Rouleaux band. Het SuperQuartz ™ uurwerk is COCS-gecertifieerd.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Krachtige Longines Spirit

De vintage-look Longines Spirit verwijst uiterlijk naar de rijke luchtvaartgeschiedenis van Longines. In de edelstalen kast van 42 millimeter tikt echter het moderne kaliber 688.4 dat bekroond is met het COSC-certificaat voor chronometers. Op tien uur heeft het horloge een heliumventiel. Samen met een waterbestendigheid van 100 meter is de Longines Spirit gemaakt voor lucht-, land- en wateravonturiers.

 
Bekijk Merk collectie

 


 

Montblanc StarWalker Blue Planet Doué Ballpoint

De Montblanc StarWalker Blue Planet pennen-serie laat ons dromen over een van de meest fascinerende reizen: die door de sterren. In de doorschijnende bol aan het uiteinde van de pen lijkt het Montblanc embleem hoog boven de aarde te zweven. De handgemaakt pen heeft een huls gemaakt uit hars in een prachtige kleur blauw. Het voorste deel en de fitting zijn gemaakt van verguld platina.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Oris Aquis kaliber 400

Aan de Oris horlogekenmerken ‘sterk, betrouwbaar en veelzijdig’ heeft het merk een nieuw en indrukwekkend karakteristiek toegevoegd: Het nieuwe Oris kaliber met een gangreserve van 5 dagen en een hoge nauwkeurigheid dankzij een hoge weerstand tegen magnetische velden. De Oris Aquis is waterbestendig tot 300 meter en is leverbaar met een sportieve rubberen band.
 
Bekijk Oris collectie

 


 

Seiko Presage

Deze Presage van Seiko komt uit de Sharp Edged serie. De blauwe wijzerplaat van dit horloge heeft een prachtig traditioneel Japans Asanoha-patroon. De edelstalen band heeft gepolijste en gematteerde schakels met hoekige contouren. De armband reflecteert daarmee, net als de wijzerplaat, het licht op bijzondere wijze. De 39,3 millimeter brede kast is afgewerkt met een superharde coating die het horloge tegen krassen beschermt.

 
Bekijk Seiko collectie

 


 

Seiko Prospex Alpinist Limited Edition

Voor dit stijlvolle tot 2020 stuks gelimiteerde Seiko Prospex horloge combineerde Seiko nieuwe technologie met vintage-kenmerken. Naast de bijzondere prestaties van Kaliber 6R35 met een gangreserve van 70 uur is ook de wijzerplaat opvallend. Deze heeft een zeer mooie diepe groenblauwe kleur zodat die ook voor alpinisten te zien zou zijn boven bergketens. De kast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en de band van kalfsleder. Het horloge is uitgebracht in een oplage van 2020 stuks. In onze winkel in Amersfoort hebben wij nr. 1085 op voorraad. In onze winkel in Apeldoorn ligt nr. 0341 voor u klaar.

 
Bekijk Seiko collectie