Type what you are searching for:

Tijd voor jezelf

De tijd glipt in de drukte van alle dag maar al te vaak door onze vingers. De kortere dagen van november en de sfeer van naderende feestdagen zijn perfect om (weer) eens wat tijd voor jezelf te nemen. Deze prachtige less is more horloges passen perfect bij momenten waarop haasten even niet hoeft.

 


 

Baume & Mercier Clifton Baumatic

Onder het stijlvolle uiterlijk van de zongeborstelde Baumatic in een prachtige kleur grijs gaat een innovatieve prestatie schuil. De Clifton Baumatic is uitgerust met het door Baume & Mercier ontwikkelde COSC gecertificeerd uurwerk BM13-1975A. Dit uurwerk heeft een minimale afwijking van -4/+6 seconden per dag en een indrukwekkende gangreserve van 5 dagen. Ruim voldoende om de tijd even te vergeten zonder dat dit van invloed is op de precisie van uw horloge.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie

 


 

Grand Seiko Elegance Mechanical Hi-Beat

De lancering van het eerste Grand Seiko horloge in 1960 was het startschot voor dit nieuwe merk dat geliefd zou worden wegens hoogstaande techniek en kwaliteit. Nog altijd wordt elk Grand Seiko horloge met de hand geassembleerd. Deze Grand Seiko Elegance met een minimalistische uitstraling heeft onder de roomwitte wijzerplaat het Mechanische Hi-Beat 36000 kaliber. Een kaliber dat zorgt voor een uitmuntende precisie. Het uurwerk is zichtbaar via een transparant kastdeksel.

 
Bekijk Grand Seiko collectie

 


 

Maurice Lacroix Eliros

Keep it simple’ is een prima uitgangspunt om bijzonderheden op te laten vallen. Het op het eerste gezicht minimalistische design toont des te meer de smaakvolle details die de Eliros van Maurice Lacroix tot een zeer elegant horloge maken. Zoals een mooi gepolijste slanke kast en verfijnde slanke wijzers en indexen. De wijzerplaat kreeg een verfijnde zongeborstelde afwerking en een zachte grijze kleur. De zwart lederen band draagt het Maurice Lacroix logo.

 
Bekijk Maurice Lacroix collectie

 


 

MeisterSinger Salthora

Met extra aandacht voor horloges die passen bij een levensstijl waarin plaats is voor een regelmatige pas op de plaats, mag deze MeisterSinger Salthora niet ontbreken. MeisterSinger, het eenwijzer-horlogemerk dat ‘genieten van mooie momenten’ laat met de Salthora zien dat tijd op veel manieren gelezen kan worden. De naam Salthora is een samentrekking van Saltare Ora, wat vanuit het Italiaans vertaald wordt als: een uur verspringen. Op de 12-uur positie is een venster te zien waarin het hele uur wordt aangegeven. De wijzer van dit horloge wijst daarom de minuten aan.

 
Bekijk MeisterSinger collectie

 


 

Longines Legend

Het Longines Legend duikhorloge neemt u terug in de tijd. Dit horloge met edelstalen Milanese band is gebaseerd op de Legend Diver uit 1960. Authentieke details als het koepelkristal, de lijnwerken op de wijzerplaat en de puntwijzer zijn duidelijke vintage-verwijzingen. De techniek onder de zwarte wijzerplaat is daarentegen volledig anders dan de jaren 60. De Legend heeft een modern automatisch uurwerk met 38 uur gangreserve.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Montblanc Heritage Chronometrie

De Montblanc Heritage Chronometrie is één van de meest platte mechanische horloges. Dit maakt het horloge niet alleen elegant, maar ook heel prettig draagbaar in combinatie met de manchetten van uw zakelijk overhemd. De kast is gemaakt van roségoud en heeft aan de achterzijde een venster van saffierglas zodat u het uurwerk in werking kunt zien op die momenten dat u even tijd voor uzelf neemt.

 
Bekijk Montblanc collectie