Type what you are searching for:

Sieradentrends 2021

Bron Jewelry ontwikkelt in ons eigen land gouden sieraden-collecties waarin edelstenen, parels en diamanten worden verwerkt. Als het op design aankomt, laat eigenaresse Heleen Bron zich inspireren door klassieke lijnen, waar ze haar eigen, moderne draai aan geeft. Welke sieradentrends ziet Heleen voor 2021?

Heleen Bron: “Na de expressieve kleuren waarmee we het turbulente jaar 2020 afsloten komen vanaf maart 2021 tere voorjaarskleuren aan bod. Juist in deze moeilijke, in meerdere opzichten donkere tijd, willen we graag denken aan de lente en aan de ontluikende groen- en bloesemtinten die daarbij horen.”

“We hebben gekozen voor een zacht kleurenpalet met onder andere transparant groene lemonkwarts, karamelkleurige maansteen en dromerige rozenkwarts. Een fris en ondeugend accentje wordt toegevoegd door oranje saffier en hessoniet.”

“In onze nieuwe collectie is veel aandacht voor oorsieraden en colliers met hangers. De vraag naar deze juwelen is sterk toegenomen sinds we veel meer dan vroeger via een beeldscherm contact hebben met elkaar. De handen zijn dan niet erg zichtbaar, maar gezicht en hals des te meer. Geraffineerd gekozen oorhangers die de ogen extra laten stralen of een speels collier om een outfit op te vrolijken zijn dan meer dan welkom.”

 

Zacht maar opvallend

Heleen Bron ziet sieraden met zachte kleuren als absolute 2021 trend. Een prachtig voorbeeld zijn deze roségouden Mira Mira aanhangers met facetgeslepen lemon quartz. De aanhangers zijn gecombineerd met roségouden creolen van Bron.

 
Bekijk bron collectie