Type what you are searching for:

Valentijnscadeaus voor hem

Valentijnsgeschenken ‘voor hem’ mogen best een beetje stoer zijn. Wilt u uw lief verrassen met een blijvend en dierbaar geschenk? Kies deze Valentijnsdag dan voor een stoer sieraad, horloge of lifestyle-item.

 


 

Albanu lederen armband

Albanu stevent af op een honderdjarig bestaan. Van meet af aan staat het merk voor ambachtelijke gemaakte armbanden uit bijzondere natuurlijke materialen, gemaakt met respect voor de natuur, het materiaal en de drager. Deze 11 millimeter brede armband in een mooie kleur bruin is gemaakt van kunstig gevlochten leder en heeft een sluiting met geelgouden accenten.

 
Bekijk Albanu collectie
 


 

Breitling Superocean Outerknown

De Breitling Superocean is een van ‘s werelds meest geliefde duikhorloges. Deze Superocean Automatic 44 Outerknown is ontworpen in samenwerking met het duurzame kledinglabel Outerknown. Het horloge is uitgevoerd in een prachtige kleur groen en heeft een ton sur ton Nato-band gemaakt van ECONYL®-garen. Net als elke Breitling heeft ook deze duiker een Zwitsers automatisch uurwerk dat officieel door de COSC is gecertificeerd voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Voor de stijlvolle man

Manchetknopen zijn never out of style. Deze prachtige accessoires voor de zakelijke of stijlvol geklede man zijn van Montblanc. Het ontwerp is geïnspireerd op het literaire personage ‘De kleine prins’ van schrijver en vliegenier Antoine de Saint-Exupéry. De manchetknopen zijn verfraaid met een geel gelakte ster.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

SwissKubik Startbox Black

Elke Kubik watchwinder Startbox is gemaakt om mechanische horloges perfect bij de tijd te houden. Dankzij een mooi, minimalistisch design is de Startbox zelf ook een sieraad op zich. De box is bekleed met soft touch materiaal. Een watchwinder van SwissKubik heeft slechts 2 kleine batterijen nodig om 3 jaar zijn werk te doen.

 
Bekijk watchwinder collectie
 


 

Wolf Cub Watchwinder

Deze fraaie groene box van slechts 13,5×15,5×14,5 centimeter heeft een hart dat grote technische precisie levert. Een Wolf watchwinder is zo ontworpen dat deze elke 24 uur exact een gelijk aantal rotaties afgeeft. Het gepatenteerde rotatieprogramma draait beide kanten op en is voorgeprogrammeerd met pauze- en slaapfasen. Hiermee benadert Wolf heel nauwkeurig het natuurlijke ritme van een gedragen horloge. De Wolf Watchwinder Cub werkt zowel op batterijen als op stroom.

 
Bekijk watchwinder collectie
 


 

Montblanc Meisterstuck Pen Pouch

Deze Montblanc pen pouch is een prachtige geschenk voor bezitters van bijzondere Montblanc pennen. De lederen etui met rits en Montblanc-logo biedt plaats aan twee Montblanc pennen met een maximale grootte van de Meisterstuck Legrand. In het binnenwerk zijn twee lederen houders verwerkt.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Qlocktwo Touch

De bijzondere klokken van Qlocktwo zijn er niet alleen voor aan de wand, maar zijn ook als tafelmodel leverbaar. De hier afgebeelde Black Ice Tea Qlocktwo Touch, heeft een verwisselbare voorplaat, zodat de klok eenvoudig aan te passen is bij een interieurwissel. Het model meet 13×13 centimeter en is leverbaar in verschillende talen.

 
Bekijk Qlocktwo collectie