Type what you are searching for:

My sweet, tiny love

Een lief gebaar om een bijzondere vrouw of geliefde op Valentijnsdag mee te verrassen, is het schenken van een verfijnd sieraad dat ze bij elke kledingstijl kan dragen. Deze fijne sieraden hebben mooie, symbolische details die haar steeds opnieuw zullen herinneren aan jullie bijzondere band.

 


 

Moondrops flower

Een schattig bloemetje met in het hart een x-je, plus een kleine briljant geslepen diamant, maken deze ring van Moondrops tot een eye-catcher met een romantische touch. De ring is mooi alleen te dragen, maar laat zich ook goed combineren met meerdere ringen.

 
Bekijk Moondrops collectie
 


 

Moondrops Ring met gouden bolletjes en diamant

Deze smalle roségouden ring heeft 11 briljant geslepen diamanten die tussen glanzend gepolijste roségouden elementjes zijn gezet. De ring heeft een romantische uitstraling wanneer deze alleen gedragen wordt, maar verandert in een trendy eyecatcher wanneer deze met meerder ringen gecombineerd wordt. Een lievelingsring om vaak te dragen!

 
Bekijk Moondrops collectie
 


 

Miss Spring Collier C’est Moi ‘C’

Trendy en romantisch zijn fijne colliers met een letterhanger. Deze is uit de C’est Moi-collectie van Miss Spring. Het collier kan gecombineerd worden met colliers van verschillende lengtes, maar kan ook solo gedragen worden. Het collier is dankzij een extra oogje te dragen op een lengte van 42 of 39 centimeter. Naast een enkele letter is het ook mogelijk om meerdere lettertjes of figuurtjes aan het collier te laten maken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Tirisi Moda Copacabana ‘kusjes-armband’

Stoer en lief tegelijk…Dit geraffineerde armbandje uit de Tirisi Moda-collectie is gemaakt van zwart leer. Hieraan zijn drie elementjes bevestigd in de vorm van ‘kusjes’. Stralend middelpunt van de drie is een X-je van zilver en roségoud waarin briljant geslepen diamant is gezet(0,06ct). Het vierde elementje is een zilveren bolletje waarmee de armband op maat is af te stellen.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Tirisi Moda Copacabana armband

Dit speelse armbandje komt uit de Copacabana-collectie van Tirisi Moda. De serie bestaat uit lederen armbandjes die kleine zilveren elementjes aan het eind van het bandje hebben, en een zilver bolletje als sluitstuk. De ‘schuif-armbandjes’ zijn eenvoudig om de pols te schuiven en op maat af te stellen. Elk model heeft in het midden een prachtig elementje als eyecatcher. In dit model is dat een roségouden cirkel waarin witte kwarts is gezet. Tirisi Moda Copacabana armbanden zijn ook zeer geschikt om gelijktijdig met meerdere armbanden om de pols te dragen.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Tirisi Moda ‘kusje’ in zilver en goud

Aan dit geelgouden collier van Tirisi Moda met fijne schakels, hangt een ‘kusje’ dat gemaakt werd uit zilver en geelgoud. De materialen zijn glanzend gepolijst waardoor de schittering van de 13 briljant geslepen diamantjes (0,11ct) prachtig tot zijn recht komt.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie