Type what you are searching for:

Click & Change

Horloges en sieraden die u met een eenvoudige aanpassing een nieuw uiterlijk geeft, zijn lievelingsitems om elk seizoen te dragen. Dankzij een geraffineerd ‘design met een twist’, passen ze steeds opnieuw bij uw persoonlijke styling.

 


 

Baume & Mercier Classima Lady

Dit vrouwelijke horloge van Baume & Mercier uit de Classima-collectie met een lunette vol diamant straalt pure klasse uit. De wijzerplaat van het 31 millimeter brede horloge is gemaakt van parelmoer en heeft zilverkleurige index en zilverkleurige wijzers. De Classima Lady heeft een automatisch uurwerk. En daarnaast als extra troef een eenvoudig te wisselen horlogeband. Dit geeft u de mogelijkheid om uw horloge binnen een handomdraai een andere uitstraling te geven. Zonder dat de Classima Lady haar elegante looks verliest.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Baume & Mercier Classima Lady Moa

Stoer of elegant? De stalen band van de Classima Lady Moa is eenvoudig om te wisselen voor een lederen band. Hierdoor past het 31 millimeter brede horloge met automatisch uurwerk bij elk seizoen en bij elke gelegenheid. De wijzerplaat is gemaakt van parelmoer met daarop een zilverkleurige index en zilverkleurige wijzers. Op de 3-uur positie is de datum af te lezen.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Baume & Mercier Hampton

Het Hampton dameshorloge van Baume & Mercier heeft naast een tijdloos design ook een geraffineerde twist te bieden. Dankzij een eenvoudig te bedienen wissel-systeem is de band snel te wisselen zodat er een nieuwe look ontstaat. Het horloge met quartz-uurwerk en mooie edelstalen kast van 22,2 x 35 millimeter, is daarmee ook te dragen met een edelstalen of een andere kleur lederen band.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Baume & Mercier Hampton

Dit Baume & Mercier Hampton horloge met Zwitsers quartz-uurwerk heeft een edelstalen kast met een diameter van 22,2 x 35 millimeter. Op de parelmoer wijzerplaat schitteren 4 diamanten. De geheel gepolijste edelstalen band is dankzij een speciaal wissel-systeem eenvoudig te vervangen voor een lederen band. De Hampton is een prachtig horloge dat zich elk seizoen en bij elke gelegenheid van haar mooiste kant laat zien.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Bron Mira Mira aanhangers van London blue topaas

De Bron Mira-Mira-collectie is een feest vol kleurige, mystiek transparante edelstenen. Aan deze 18 karaat roségouden creolen, vol briljant geslepen diamant in pavé zetting, hangen roségouden ‘Mira Mira’ hangers van prachtig London Blue topaas. Ze zijn eenvoudig te wisselen met andere aanhangers uit de collectie.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Bron Catch aanhangers met citrien en champagne diamant

Deze uitbundige aanhangers uit de Bron Catch-familie vormen een prachtig geheel met de schitterende roségouden creolen vol diamant. De roségouden aanhangers hebben briolet geslepen elementen van citrien, een ajour elementje en onderaan een elementje met champagne diamant. Voor een nieuwe look kunt u de aanhangers eenvoudig wisselen met een van de andere prachtige aanhangers uit de Bron-collectie.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Magic Pendant van Jörg Heinz

De ‘Magic Pendant’ van het Duitse merk Jörg Heinz draagt u als kunstwerkje met een magic twist. De 18 karaat witgouden hanger is dankzij een innovatief design transformeerbaar. Met één sieraad kiest u de ene keer voor een pendant met wit diamant (0,43ct. SI/TW), gecombineerd met gematteerd geelgoud, en kiest u een andermaal voor een sieraad met witte en zwarte diamant.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie
 


 

Jörg Heinz witgouden spiraalsluiting

Het Duitse merk Jörg Heinz creëert prachtige, transformeerbare sieraden en betovert met exclusieve sluitingen die zelf het juweel vormen. Deze witgouden spiraal is hier een indrukwekkend voorbeeld van. Bezet met maar liefst 69 briljanten is deze ‘sluiting’ wisselend met meerdere Jörg Heinz colliers te combineren.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie
 


 

Ebel Discovery Lady

De Ebel Discovery Lady is een sportief horloge met een 33 millimeter kast. Kenmerkend in het design van de Discovery Lady, is de edelstalen behuizing met de vijf opvallende en functionele schroeven. De wijzerplaat heeft een mooie diepe petrol kleur die het aflezen van het horloge eenvoudig maakt. Het horloge wordt geleverd met een stalen band en een stoffen band. Daarmee is deze ‘Lady’ voorbereid op elke dresscode.

 
Bekijk Ebel collectie