Type what you are searching for:

In the spotlight: Qlocktwo

HourLux weet als importeur steeds weer verrassende producten te ontdekken. Deze aansprekende designs willen wij u beslist niet onthouden.

 


 

Design van Qlocktwo

Waarom zouden we de tijd met wijzers en cijfers aflezen, als het ook in woorden kan? Gewoon, zoals we het zeggen. Met dit idee maakt het Duitse Qlocktwo klokken in alle soorten en maten, van een bureauklok tot een grote wandklok. Door in een ogenschijnlijke chaos van letters de juiste te verlichten, verschijnt de juiste tijd in beeld. In vele talen, waaronder Nederlands, en talloze aansprekende kleuren en materialen. Waarom moeilijk doen, als het ook mooi, bijzonder en makkelijk kan?

 

Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

DaqiConcept Bird Onyx Black BR01-OB

Het is lente en als er één diersoort enthousiast aanwezig is in deze tijd van het jaar, dan moet het wel de vogel zijn. Deze porseleinen vogel van DaqiConcept is met de hand beschilderd en staat op een houten ondergrond. Hij zingt niet, maar zorgt wel voor een sfeervolle verlichting in elke kamer en is een verrassend mooie toevoeging aan elk interieur.

 

Bekijk DaqiConcept collectie
 


 

Een goed gesprek met… Alexander Wijt

Een klok van Qlocktwo lijkt misschien eenvoudig, maar achter de wijzerplaat schuilt het vernuft van twee designers. Wilt u hier meer over weten? Robert Eijck ging over het merk in gesprek met importeur Alexander Wijt. Dus ga er even goed voor zitten en kijk mee op YouTube.
 
Bekijk video