Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Chronomat Automatic 36 South Sea

De Chronomat van Breitling is een bekend en populair horloge, maar zo zomers als de Chronomat Automatic 36 South Sea zagen we dit horloge nog niet eerder. In opvallende en sprankelende kleuren doet de Chronomat South Sea Capsule Collection ons verlangen naar de bedwelmende vibes van de zomer, het zeeleven en weelderig groen. De Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule Collection is verkrijgbaar in drie onderscheidende versies en is de pittige zus van Breitling’s nieuwste Chronomat voor vrouwen. Dit elegante, retro-geïnspireerde horloge is er voor dames die zich willen onderscheiden van de massa. De Chronomat South Sea heeft speciale gelakte wijzerplaten met gouden indexen en wijzers, diamanten uurmarkeringen en gekleurde edelstenen in de kast. Maar laat u niet alleen verleiden door het bijzondere uiterlijk. De Chronomat Automatic 36 South Sea wordt aangedreven door het de Breitling Caliber 10, een COSC-gecertificeerde chronometer, en is dus ook nog eens buitengewoon nauwkeurig.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

De nieuwe Breitling collectie: bent u ook benieuwd?

Benieuwd wat Breitling nog meer voor moois heeft bedacht? Wij ook! We zullen echter nog een heel klein beetje geduld moeten hebben, want op 6 april worden alle nieuwe modellen gelanceerd. Wilt u daar ook bij zijn? Dat kan, want de presentatie van Breitling-CEO Georges Kern is online te volgen. Wij zullen hieruit de modellen kiezen waarvan wij denken dat ze het meest gewild zijn en Breitling liefhebbers kunnen alvast een voorproefje krijgen van de horloges die later dit jaar in de winkel zullen liggen. Wilt u de live presentatie ook bijwonen? Aanmelden kan via onderstaande button.

 
Aanmelden presentatie
 


 

Bron brengt collecties voor lente en zomer ’21: een charmant voorproefje

De nieuwe collectie van Bron wordt begin april voor het eerst aan de wereld getoond, maar wij kunnen alvast een klein tipje van de sluier oplichten. En dit smaakt naar meer! Rose is de kleur waar het om draait in deze 18 karaat roségouden Catch oorsieraden met rosekwarts, 0.20ct witte diamant en roze opaal.

Deze set van 8 ringen toont veel van wat Bron in gedachten heeft voor de lente en zomer van 2021. Het zijn de roségouden modellen Stax, Catch, Phlox en Stardust. De edelstenen zijn witte diamant, rosekwarts, lemonkwarts en champagnediamant.

 
Bekijk Bron collectie