Type what you are searching for:

Lente, Pasen en zonnig gele edelstenen

Als we bij de lente en Pasen aan kleur denken, dan kan dat niet anders zijn dan geel. Het geel van de zon en narcissen, maar ook van edelstenen als citrien, aventurijn, gele calciet en heliodoor. Zo is het ook als het bewolkt is elke dag lente.

 


 

Bron vangt de zon in citrien

Bron oorsieraden laten elk gezicht stralen en dat geldt zeker voor dit model uit de Catch familie. In deze combinatie van roségoud en diamant heeft Bron de zon tussen vier zetpoten weten te vangen in de vorm van een random geslepen citrien.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Artur Scholl brengt warmte

De warmte van de zon is bijna te voelen in deze ring van Artur Scholl. De samensmelting van roségoud en een oranjebruine, gefacetteerde citrien in een ovale gladomzetting doet denken aan een fraaie zonsondergang na een heerlijke lentedag.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Schitterend met citrien

Citrien is een edelsteen met vele gezichten en daar maakt Artur Scholl dankbaar gebruik van. Zoals in deze geelgouden ring met bovenop een random geslepen, lichtgele citrien met de punt aan de onderzijde en aan de zijkanten een drietal baguette geslepen citrienen. De gele stenen worden omlijst door briljant geslepen diamanten (0,67 crt.) die nog een extra schittering toevoegen.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Sprankelend als de zon

Citrien is er in alle kleuren van de zon. Heldergeel, felgeel en soms oranjebruin. In deze roségouden ring heeft Artur Scholl verschillende kleuren en maten briljant geslepen citrien samengebracht. Omlijst met briljant geslepen witte diamant sprankelt deze ring als de zon, ook als deze al lang onder is.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Een kleurrijk collier

Gele citrien en toermalijn in alle tinten roze, groen, paars en een schat aan andere kleuren. Dat kan maar een ding betekenen: de natuur komt tot bloei in dit geelgouden collier van Artur Scholl. Een collier voor elke gelegenheid.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Een armband als de Mediterranee

Blauw topaas, gele citrien en diamant. De combinatie van prachtige tinten in deze roségouden armband doet ons verlangen naar een zonnige strandvakantie aan de Mediterranee. Artur Scholl neemt ons hier mee naartoe met de kleurrijke edelstenen waar het Duitse juwelenmerk bekend om is.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Een stijlvolle ring van Artur Scholl

Stijlvol en warm is deze ring van Artur Scholl. De ronde bovenzijde is gemaakt van witte parelmoer en briljant geslepen diamantjes met een warmgele citrien als het stralende middelpunt.

 
Bekijk Artur Scholl collectie