Type what you are searching for:

April: de natuur komt tot leven

De maand april is waarschijnlijk vernoemd naar het Latijnse woord aperire. Dit betekent ‘openen’ en wat dat betreft is de naam uitstekend gekozen, want in april komt de natuur tot leven. Planten gaan groeien, jonge dieren zorgen voor vertedering en bloemen openen hun knoppen om al hun kleurenpracht te tonen. Sieraden en horloges die bij deze tijd van het jaar passen zijn er in overvloed. April staat wat ons betreft voor groen, wij stellen graag enkele aansprekende producten aan u voor.

 


 

Warm groen van R&C

Groen is er in vele varianten. We denken al snel aan felgroen, gifgroen of legergroen, maar wat dacht u van warmgroen? Dit zien we in deze ring van R&C. De zachtgroene toermalijn in combinatie met roségoud doet denken aan de eerste warme lentedag. Of aan een zonnige, verre vakantie, want deze ring is onderdeel van de Cuba-serie van R&C.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Langzaaaaam aan…

Mogen we even aan u voorstellen: Pole Pole. Deze nieuwe mascotte van de Bron collectie is een groene zeeschildpad. In deze armband is het groene zeeschildpadje gegraveerd in een gelaagde groene agaat. De relaxte armband, die met knoopjes in het koord eenvoudig op de juiste maat is te maken, past perfect bij de mascotte. Pole Pole betekent in het Swahili namelijk langzaam.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Sportief in het groen

Deze Grand Seiko doet op drie verschillende manieren aan de lente denken. De wijzerplaat en de lunette zijn groen, het Spring Drive uurwerk geeft buitengewoon nauwkeurig de juiste tijd aan en de GMT (Greenwich Mean Time) functie doet dat ook in een tweede tijdzone. Maar ook in elke andere kleur is de stalen Grand Seiko Sport Spring Drive een sportief en betrouwbaar herenhorloge.

 
Bekijk Grand Seiko collectie
 


 

Ton sur ton

Het jonge Nederlandse merk Staudt Twenthe maakte aanvankelijk indruk met herenhorloges, maar nu denkt Yvo Staudt ook aan de dames. De Ton sur ton heeft een aangename kastdiameter van 37 millimeter en is er in tal van kleuren. Deze Ton sur ton heeft de kleur moss stone en is gelimiteerd tot 100 stuks.

 
Bekijk Staudt Twenthe collectie
 


 

Schoonheid van Bron

De Sushi collectie van Bron combineert goed met andere designs, maar deze schoonheid straalt ook in haar eentje. De roségouden ring valt op door een lemonkwarts omringt door champagnediamant.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Decoratieve vogel

Jonge eendjes in de sloot en vogeltjes in hun nest. Zo lief, dat we de natuur wel eens mee naar huis zouden willen nemen. Een mooi alternatief is deze decoratieve lamp van DaqiConcept. De porseleinen vogel in olijfgroen is met de hand beschilderd. De vogel is er om de kamer in drie lichtsterktes te verlichten of om gewoon van te genieten als tijdens een zonnige lentedag geen lampje nodig is.

 
Bekijk DaqiConcept collectie