Type what you are searching for:

Trends en ontwikkelingen in luxe merken

De leverancier van onze luxe (woon)accessoires heeft producten die net even iets anders zijn dan de rest. Regelmatig ontdekken ze horloges, klokken en andere luxe accessoires die we bepaald geen 13 in een dozijn kunnen noemen. Wij kozen drie producten voor mensen die op zoek zijn naar iets heel persoonlijks en onderscheidends.

 


 

SwissKubik

Wie in het bezit is van een horloge met een automatisch uurwerk, maar dit niet elke dag draagt, kan eigenlijk niet zonder een watchwinder. De winders van SwissKubik houden het horloge in beweging zodat het altijd zal blijven lopen en het niet nodig is om steeds de tijd en de datum opnieuw te hoeven instellen. De SwissKubik Masterbox Carbon Fiber misstaat bovendien niet in uw interieur.

 
Bekijk SwissKubik collectie
 


 

Qlocktwo

Een horloge is rond, met cijfers en ronddraaiende wijzers. Dat is tenminste het geval bij de meeste horlogemerken. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar waarom zouden we niet af en toe rebels mogen zijn en het totaal anders doen dan de rest? Wie daar wel iets voor voelt, kiest voor een horloge van Qlocktwo. Vierkant, geen getallen en zonder wijzers. Maar wel woorden waarbij de tijd verspringt doordat telkens andere letters oplichten. De tijd in woorden. Dat is eigenlijk weer zo logisch dat het gewoon heel normaal is.

 
Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

DaqiConcept

Kan uw interieur wel een leuke eyecatcher gebruiken? Dan zijn de vogels van DaqiConcept wellicht een mooie toevoeging. De vogels zijn namelijk niet alleen kleine kunstwerkjes, maar ze zijn nog functioneel ook. Soms als decoratieve lamp in verschillende lichtsterktes. Soms omdat de vogel voor muziek zorgt dankzij de ingebouwde Bluetooth speaker. Maar zelfs al staat de DaqiConcept even uit, dan nog weet het de blik te vangen van iedereen die uw woonkamer binnenloopt.

 
Bekijk DaqiConcept collectie