Type what you are searching for:

Cadeautips voor de sportieve papa

De sportschool bleef gesloten, teamsporten waren onmogelijk en zelfs kijken naar sportwedstrijden zat er de afgelopen maanden niet in. Gekke tijden dus voor de sportieve papa, die graag zo actief mogelijk in het leven staat. Maar nu kan hij gelukkig weer genieten van zijn favoriete sport. Geeft u het startschot met deze 5 Vaderdag cadeaus voor sportieve papa’s?

 


 

Onder water met Oris

Voor sportieve vaders die graag zwemmen en duiken is er deze Oris Aquis Lake Baikal. Het horloge is tot 300 meter waterdicht en dankzij de Superluminova coating op wijzers en indexen ook op grote diepte goed afleesbaar. Maar omdat zelfs de meest sportieve papa’s niet elke dag duiken, doet dit stalen horloge met blauwe wijzerplaat het ook goed op het droge. Dit model is overigens niet alleen een geschenk voor vaders, maar ook voor het goede doel. In het kader van Oris’ “Change for the Better” missie is een deel van de opbrengst bestemd voor de Lake Baikal Foundation, een onderzoekscentrum dat werkt aan het behoud van het Baikalmeer in Siberië, ‘s werelds diepste zoetwatermeer.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Een stoere verschijning

Een opvallende en stoere verschijning is deze armband van Albanu. De armbanden van dit merk worden met de hand vervaardigd in Monaco, maar voor de zwarte ‘kralen’ komen van de Afrikaanse waterbuffel. De bollen buffelhoorn hebben een flinke diameter van 11,5 millimeter. De armband is 11,5 millimeter lang, maar kan ook op maat gemaakt worden besteld.

 
Bekijk Albanu collectie
 


 

Sportief met karakter

Een sieraad voor mannen. Waarom niet? Wij kunnen het in ieder geval wel waarderen want deze robuuste, stoere armband uit de IsabelleFa FlixFlex collectie staat elke man uitstekend. De armband is gemaakt van 18 karaat ongerhodineerd witgoud. Aan de binnenzijde van het uiteinde van de armband is heel subtiel een briljant geslepen diamant gezet. Een perfect cadeau voor sportieve vaders die houden van een sieraad met klasse en karakter.

 
Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Sportief, stoer en betrouwbaar

Stoer en sportief voor mannen die graag sporten en af en toe willen duiken. Dat is dit Prospex duikhorloge van Seiko. Het stalen horloge is tot 300 meter waterdicht en de wijzers en wijzerplaat zijn afgewerkt met Lumibrite. Waterdicht én goed afleesbaar dus, zijn de eigenschappen die een duikhorloge tot een betrouwbare partner onder water maken. Maar dat geldt ook boven water want het automatische uurwerk is buitengewoon nauwkeurig en heeft een gangreserve van 70 uur.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Montblanc M Rollerball: een vloeiend design

Pennen van Montblanc hebben we al langer in onze collectie. Deze bijzondere Rollerball is een ontwerp van de Australische designer Marc Newson, die kan worden gezien als een van de meest invloedrijke designers van zijn generatie. Met een jonge doelgroep in gedachten kwam hij tot dit moderne en vloeiende design, al zal deze rollerball bij mannen van alle leeftijden in de smaak vallen. De pen is gemaakt van zwart edelhars met het witte Montblanc embleem in de dop. De clip met platina coating is voorzien van een uniek serienummer.

 
Bekijk Montblanc collectie