Type what you are searching for:

Cadeautips voor de vaak onderweg-papa

Niet alle vaders hebben tijdens de lockdown thuis hun werk kunnen doen. Soms moet je gewoon de deur uit en nu de coronamaatregelen soepeler worden, zullen ook de thuiswerkers weer vaker collega’s en klanten opzoeken. Ze reizen het land door en vliegen de grenzen over. Maar wat is een mooi Vaderdag cadeau voor de vaak onderweg-papa? Wij hebben alvast handige en mooie cadeaus voor hem uitgezocht.

 


 

Zakelijk op pad met Montblanc

Vaders die naar kantoor of zakelijke afspraken gaan, kunnen niet de deur uit zonder deze aktetas van Montblanc. Deze kalfslederen, in Italië vervaardigde aktetas heeft één hoofdvak, en handige kleinere vakjes voor pennen, visitekaartjes en een telefoon. De kleur navy blauw loopt van heel donker aan de zijkanten naar iets lichter in het midden. Hiermee gaat elke papa stijlvol op pad.

 
Bekijk Montblanc aktetas
 


 

Hoe laat is het thuis?

Altijd onderweg en zelfs verschillende tijdzones doorkruisend? Dan kan een man niet zonder betrouwbaar horloge met GMT-functie om de pols. Zoals deze Avenger Automatic GMT van Breitling, een robuust stalen horloge met een diameter van 45 millimeter. Dankzij de GMT-functie is de tijd in een tweede tijdzone af te lezen. Een must voor elke papa die naar het buitenland reist, maar wel graag wil weten hoe laat het thuis is.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

3 horloges – 1 watch roll van Wolf

Vaders die tijdens hun werk- of vakantiereizen graag meerdere horloges meenemen, willen deze natuurlijk wel veilig kunnen vervoeren. Dat kan met deze watch roll van Wolf. Het is de Blake Watch Roll, met de hand vervaardigd in een, soepel zwartbruin leer en een bruine suède voering. Er is ruimte voor drie horloges.

 
Bekijk Wolf watch roll
 


 

De wereld rond

Geen pen zo toepasselijk voor een reiziger als deze ballpoint uit de Meisterstück Around The World in 80 Days collectie van Montblanc. De ballpoint pen is gemaakt van blauw edelhars en vertelt in de dop met een patroon van oceaangolven en speelkaarten het verhaal van Phileas Fogg. Hopelijk beleeft papa een minder avontuurlijke reis dan de hoofdpersoon in de roman van Jules Verne, maar met deze pen als Vaderdag geschenk, denkt hij vast heel veel aan thuis.

 
Bekijk Montblanc pennen
 


 

De perfecte reisgenoot

We mogen weer op reis, steeds meer landen openen hun grenzen en de vakantie kan beginnen. Logisch dus dat we bij Van Hell Juweliers hebben besloten om niet alleen de pennen en tassen van Montblanc in ons aanbod op te nemen, maar ook deze trolley. De 4-wiel trolley van Montblanc is gemaakt van polycarbonaat, met een leren band in een iconisch design. Robuust, praktisch en handig ingedeeld kan deze trolley doorgaans mee als handbagage. Kortom, de perfecte reisgenoot voor de reizende papa.

 
Bekijk Montblanc trolley