Type what you are searching for:

Cadeautips voor de thuiswerk-papa

Het thuis werken was even wennen voor de meeste vaders. Er moest een werkruimte worden ingericht, kinderen zorgden voor afleiding en zoom-meetings vervingen het leuke contact met collega’s. Daarom 5 cadeautips voor thuiswerk-papa’s. Geschenken die het werk gemakkelijker of de thuiswerkdagen leuker maken.

 


 

Het ritme van Qlocktwo

Is het al tijd voor een koffiepauze? Gaat de zoom-meeting al beginnen? Zit de werkdag er al bijna op? Het kan lastig zijn voor thuiswerkers om het ritme te vinden, maar met deze Qlocktwo Touch Creaters Edition Vintage Copper moet het zeker lukken. Deze bijzondere klok toont de tijd in woorden, makkelijker kan het niet. Bovendien is de klok met zijn geoxideerde koperplaat zo mooi om te zien dat het excuus ‘vergeten op de klok te kijken’ door geen thuiswerker meer zal worden gebruikt.

 
Bekijk Qlocktwo klokken
 


 

Een persoonlijke pen van Montblanc

Niemand kan zonder een goede pen en dat geldt zeker voor de thuiswerk-papa. Deze Montblanc StarWalker Fineliner is nieuw in de collectie. De pen is gemaakt van blauw edelhars en heeft aan de bovenzijde een doorschijnende bol waardoor het Montblanc-embleem te zien is. Een persoonlijk geschenk als deze mooie pen, is perfect voor thuis. Dan weet de thuiswerk-papa tenminste zeker dat collega’s zijn pen niet even zullen lenen.

 
Bekijk Montblanc pennen
 


 

Watchwinders van Wolf

Zit de thuiswerk-papa zoveel thuis dat ook zijn horloge met automatisch uurwerk stil komt te staan? Dan hebben wij hiervoor de juiste oplossing. Tenminste, als het om het horloge gaat, want deze groene watchwinder van Wolf houdt uurwerken in beweging en dus altijd opgeladen. De boxen (Wolf 1834) zijn perfect handgemaakt van hout, glas en kunstleder. Nuttig, en nog mooi om naar te kijken ook.

 
Bekijk Wolf collectie
 


 

Tijdloos met Longines

Longines neemt vaders mee terug naar de jaren dertig met dit Heritage classic horloge. Het heeft een zeer duidelijke, originele sectorale wijzerplaat van verzilverd opaline, wat een prachtig contrast vormt met de verzilverde urenring. Het horloge met automatisch uurwerk heeft de typische jaren ’30 stijl, een tijdloze stijl die nog levenslang kan worden gedragen.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Stijlvol en stoer van Albanu

Stoer en tegelijkertijd stijlvol is deze armband van Albanu. De Equus-Cheval Marron armband is gemaakt van paardenhaar en heeft een sluiting van edelstaal. De armbanden van Albanu worden met de hand vervaardigd in het atelier in Monaco. Zeker weten dat u de juiste maat voor papa aanschaft? Check dan even stiekem zijn horloge voor de juiste polsomvang. De armband in onze vestigingen in Apeldoorn en Amersfoort is 21 centimeter lang en 13 millimeter breed. Ze kunnen echter ook op maat worden besteld.

 
Bekijk Albanu collectie