Type what you are searching for:

Het is zomer!

De tijd van het jaar die vraagt om zonnige horloges en sieraden

In de zomer kleden we ons anders dan in de winter. Dat spreekt voor zich. Maar stemt u ook uw horloges en sieraden af op de tijd van het jaar? Misschien minder dan met uw kleding, maar u heeft vast wel sieraden of horloges die u vooral in de zomer draagt. Gewoon, omdat ze nu eenmaal beter passen bij de tijd van het jaar, in kleur of in gevoel. Of kunt u wel een advies gebruiken als het gaat om sieraden en horloges die perfect zijn voor het meest zonnige jaargetijde? Dan vindt u hierbij vijf tips voor producten waarin de zon altijd aanwezig is. In blauw of groen, want zonnige sieraden en horloges hoeven wat ons betreft echt niet altijd geel te zijn.

 


 

Oris gaat voor jeansblauw en lichtgroen

Vrije dagen, een relaxte vakantie en af en toe een duik in de zee. Dat vraagt om een horloge als de Oris X Momotaro. Deze exclusieve versie van de Divers Sixty Five heeft alle kenmerken van het iconische duikhorloge van het Zwitserse horlogemerk. De jeans band is echter het resultaat van een samenwerking met het premium Japanse denim merk Momotaro, dat ervoor heeft gezorgd dat het duikhorloge uit 1965 een modieus uiterlijk anno 2021 heeft gekregen.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

De zon in een wijzerplaat

Op het terras, een tuinfeest of op vakantie. De Ebel Discovery Lady is voor elke zomerse gelegenheid geschikt. Het karakteristieke uiterlijk met de vijf opvallende schroeven maakt het tot een bekend gezicht voor alle jaartijden, maar de petrolkleurige wijzerplaat met opvallende indexen zorgt voor het onderscheidende uiterlijk. En mocht de zon heel hard schijnen en u wilt graag zien hoe laat het is: Ebel heeft voor dit dameshorloge gekozen voor een saffierglas met een antireflectie-coating aan de onderzijde.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Zomerliefde

U wilt de zon op de huid voelen, zomerse avonturen beleven en bent niet bang u te onderscheiden van de massa? Dan is de deze Chronomat uit de South Sea Capsule Collection van Breitling uw ideale zomerliefde. Het dameshorloge is simpelweg gemaakt voor vrouwen die het niet erg vinden om op te vallen en uitbundig de zomer willen vieren. Met een groene wijzerplaat waarop elf briljant geslepen diamanten schitteren als de zon in het zwembad en een edelstalen kast vol cocktailkleurige edelstenen is dit horloge in alles voorbereid op een eindeloos opwindende zomer.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Eclectic Blue van Bigli

Is dit het blauw van de wolkeloze hemel op een stralende zomerdag, de zee rond een tropisch eiland of de infinity pool van een luxe hotel? Nee, het is de combinatie van blauw Topaas, Parelmoer en Turkoois in deze roségouden ring van Bigli. De Mini Sweety heeft dan ook de toepasselijke naam Eclectic Blue gekregen. Maar wie daar nog een extra scheutje zomer aan toe wil voegen, maakt een combinatie met Mini Sweeties als “Rock Crystal Blues” of “Green Aventurine For Ever”. Dan is de zomervakantie alvast goed begonnen.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Amsterdam – Italië – Copacabana

Tirisi Moda werd opgericht in Amsterdam, het maakt sieraden die zo Italiaans aandoen als de naam en dit armbandje heeft de naam Copacabana zoals het bekende Braziliaanse strand. Een armbandje voor wereldreizigers dus? Niet per se, want deze modieus lederen armband in de frisse kleur Turkoois zorgt gewoon overal ter wereld voor een relaxed zomers gevoel. Het element in de vorm van een kusje in zilver en (18 karaat) goud is de eyecatcher in dit armbandje, dat dankzij het zilveren sluitstuk eenvoudig op maat te maken is voor elke damespols.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie