Type what you are searching for:

Hoera, Geslaagd!

Een bijzonder moment voor een passend geschenk.

Wie eindexamen heeft gedaan en de middelbare school afsluit met een diploma, verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Een diploma is reden voor feest en bovendien een moment dat om een passend geschenk vraagt. Een cadeau waar waardering uit spreekt als beloning voor het harde werken. Een cadeau als herinnering aan een knappe prestatie. Heeft u al een cadeau in gedachten om kinderen of kleinkinderen bij de diploma uitreiking mee te verrassen? Wij helpen u graag met enkele cadeautips voor jonge mensen die de middelbare school of een vervolgopleiding hebben afgerond en aan een nieuwe periode in hun leven beginnen.

 


 

Een levenslange herinnering

Een pen is een mooi symbolisch geschenk voor iedereen die een met succes een opleiding haalt. Om tijdens de uitreiking het diploma of certificaat mee te ondertekenen, aantekeningen te maken tijdens een vervolgopleiding of straks aan een nieuwe baan te beginnen. Een bijzonder moment wordt zo een terugkerende herinnering dankzij deze Montblanc Meisterstück Gold-Coated Ballpoint. Gemaakt van diepzwart edelhars met gold-coated details is deze pen gemaakt om een leven lang terug te denken aan deze knappe prestatie.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Een groeibriljant voor jonge dames

De ring Eloiise van het Nederlandse R&C Jewelry is geschikt als cadeau voor verschillende gelegenheden. De ring kan als enkel sieraad worden gedragen, maar ook in combinatie met een andere ring. De kwartslag gedraaide zetting laat de briljant geslepen diamant prachtig tot zijn recht komen. Maar omdat jonge vrouwen zich in het leven verder ontwikkelen en nieuwe mijlpalen zullen bereiken, kan dit groeibriljant sieraad worden ingeruild voor andere, waardevollere sieraden in een andere kleur goud. Zo groeit dit cadeau voor de geslaagde van nu een leven lang mee met de vrouw die ze gaat worden.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Cum laude

Het Nederlandse merk Monzario staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en dat is perfect voor jonge dames die nu een diploma halen. Een geschenk voor een geslaagde is immers bedoeld om nog heel lang plezier aan te beleven. Dit collier is vervaardigd van 14 karaat geelgoud. Door de speelse, luchtige schakel staat dit collier perfect bij iedere outfit en is ze goed te dragen bij elke gelegenheid. Met dit stijlvolle Italiaanse design is ook Monzario wat ons betreft cum laude geslaagd.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Te laat op school?

Had de geslaagde in uw leven er ook altijd moeite mee om op tijd te zijn? Dan is een horloge van MeisterSinger een passend cadeau, want voor MeisterSinger hoeft het allemaal niet tot op de seconde nauwkeurig. Met één enkele wijzer moet het immers ook heel goed mogelijk zijn om straks op tijd in de collegezaal of op het werk te verschijnen. Deze Neo Plus zorgt er bovendien voor dat de drager regelmatig naar het horloge zal kijken. De edelstalen kast, blauwe wijzerplaat en het koepelvormig hesalietglas maken het tot een elegante verschijning, die waardering uitspreekt voor het harde werken van de geslaagde en vertrouwen in de toekomst.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Geraffineerde Seiko

De Seiko Presage is zowel een horloge voor de tiener van nu als voor de man die hij zal worden. Het herenhorloge met edelstalen kast heeft door de structuur van de groene wijzerplaat een geraffineerde uitstraling. Het horloge met automatisch uurwerk is buitengewoon nauwkeurig en geeft zowel de tijd als de datum aan. Maar is dit wel een cadeau voor de geslaagde die altijd naar zijn smartphone kijkt? Zeker wel, want deze Seiko zal zeker weten veel langer meegaan én is een sieraad om de pols.

 
Bekijk Seiko collectie