Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Oris Big Crown ProPilot Day Date TLP

Oris is een partnerschap aangegaan met NATO’s Tactical Leadership Programme (TLP), ook wel bekend als de piloten opleiding van NATO, in het Spaanse Albacete. Ter gelegenheid hiervan brengt Oris nu de Big Crown ProPilot Day Date TLP. Dit nieuwe model is een 100% pilotenhorloge met een niet reflecterende kast in gun-metal grijs PVD, een groene wijzerplaat die is geïnspireerd op de overalls van TLP piloten en een band van groen Ventile zoals die ook al werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog door piloten van de Britse Royal Air Force. Deze pilot’s watch is een limited edition van slechts 750 exemplaren, waarvan er enkelen zijn geland in onze winkels in Amersfoort en Apeldoorn.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Een duik in het diepe

Van plan om op vakantie een duik te nemen; in het zwembad of tot op grote diepte? Dan is deze nieuwe Oris Aquis Depth Gauge de perfecte reisgenoot. Het sportieve duikhorloge ziet er op het droge goed uit met een edelstalen kast en een hightech zwarte keramische lunette. Maar onder water toont het pas echt zijn karakter, want met de Oris Aquis Depth Gauge is het mogelijk de diepte tijdens een duik te meten. Via een gat in het saffierglas stroomt water in een kanaal dat rond de buitenring van het kristal is gefreesd. Dit creëert een watermerk dat overeenkomt met de diepte, die duidelijk in geel wordt weergegeven op de wijzerplaat. De kast herbergt een Zwitsers automatisch uurwerk en is waterdicht tot 500 meter.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Warme tinten

Rosekwarts, lemonkwarts, maansteen, aventurijn en roze opaal. Met hun perfect op elkaar afgestemde warme tinten bepalen ze het beeld in deze roségouden oorhangers van Bron. Is het niet de kleur die u zoekt? Dan is er goed nieuws: de oorhangers maken deel uit van de Catch-familie van Bron, een collectie met stenen in alle kleuren van de regenboog.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Luchtig design

Een warme zomer vraagt niet alleen om luchtige kleding, maar ook om luchtige sieraden. Zoals deze ring uit de Tecum collectie van Pianegonda, een designsieraad dat we ook wel een klein kunstwerkje kunnen noemen. Het luchtige ontwerp van de zilveren ring in combinatie met de schittering van de facet geslepen blauwe topaas, maakt dit een ring om de hele lange, mooie zomer te dragen.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Flexibele catwalk-glamour

Nieuw in de Amsterdam collectie van Tirisi zijn de ‘tubogas’ items. Door de ingenieuze tubogas constructie dragen de sieraden licht op de huid en zijn ze zeer comfortabel. De band van deze ring is flexibel, waardoor ze met groot gemak over de knokkel wordt geschoven. Een praktisch design dus, maar bovenal vrouwelijk en modieus. Deze 18 karaat roségouden ring krijgt met de in witgoud gezette briljant geslepen diamant bovendien een vleugje catwalk-glamour.

 
Bekijk Tirisi collectie