Type what you are searching for:

We gaan op reis en we nemen mee…

We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar we kunnen weer op vakantie. Wat wordt deze zomer uw bestemming en wat zijn uw plannen? Houdt u van een sportieve vakantie of luiert u liever op een zonnig strand? Wordt het een stedentrip of zoekt u liever het water op? Waarschijnlijk kunt u niet wachten om de koffers te pakken, maar heeft u al bedacht welke sieraden en horloges passen bij de vakantie die u in gedachten heeft? Wij denken graag met u mee.

 


 

Een sportieve vakantie

Blijft u ook tijdens de vakantie het liefst actief en kijkt u uit naar een sportieve vakantie? Dan kiest u voor horloges en sieraden die meer praktisch en nuttig zijn tijdens uw sportieve activiteiten. Een los vallend collier of een grote ring zijn nu eenmaal minder geschikt om mee te duiken of bergen te beklimmen, maar een sportief horloge verhoogt het plezier.

 

Betrouwbare duiker

Sportief op het land en een betrouwbare partner onder water. Dat is de Breitling Superocean Automatic 44 Outerknown. Dit duikhorloge is tot 1.000 meter waterdicht en bovendien buitengewoon nauwkeurig door de COSC-certificering. Het design is functioneel, sportief en duurzaam. Dit model is namelijk ontstaan uit de samenwerking van Breitling met de duurzame kledingfabrikant Outerknown, mede opgericht door surflegende Kelly Slater. Het horloge heeft een Nato-band gemaakt van ECONYL®-garen, een innovatief materiaal gemaakt van nylonafval.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Stoer én charmant

Dat een stoer duikhorloge onder water 100 procent functioneel kan zijn, maar zich op het droge van haar charmante kant kan laten zien, bewijst Oris met deze Aquis Date voor dames. De eigenschappen van het duikhorloge zijn de uni-directionele lunette, de waterdichtheid tot 300 meter en de perfecte afleesbaarheid onder water door de Superluminova coating op de wijzers. Eenmaal weer op het droge zijn het de edelstalen kast en zwarte wijzerplaat met 11 diamanten die het tot een horloge maken dat voor elke gelegenheid geschikt is.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Luieren aan het strand

Hard gewerkt en toe aan ontspanning? Dan treffen we u deze zomer waarschijnlijk ontspannen luierend aan het strand. Maar vergeet ook hier uw sieraden niet. Onze tip: sieraden die sprankelen in de zon of opgaan in de azuurblauwe oceaan.

 

Warme uitstraling

De pinkring is terug van weggeweest en voor een klein sieraad als dit is vast nog wel plek in uw bagage. Op een zonnige bestemming heeft deze Bron Toujours Ajour dankzij de zachte, ronde vormen een ontspannen uitstraling. De combinatie van roségoud en roze kwarts zorgt echter ook bij thuiskomst voor een warm gevoel.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Blauw als de oceaan

London Blue Lake is de naam van deze oorhangers uit de Mini Sweety collectie van Bigli, maar deze zomer passen ze ook perfect bij het blauw van de oceaan. De roségouden oorhangers hebben een doublet van Parelmoer en London Blue Topaas. Met boven de stenen een diamantje in gladomzetting. Hét kenmerk van Bigli.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

De stedentrip

Nieuwe steden verkennen, een mooi museum bezoeken, verdwalen door kleine straatjes en een leuk restaurantje ontdekken. Dat klinkt als de perfecte stedentrip en hiervoor is een paar comfortabele schoenen misschien een must, maar kunt u met horloges en sieraden alle kanten op. Met uw persoonlijke smaak plus wat invloed van de plaats van bestemming, is alles mogelijk.

 

Van Pforzheim naar…

Gemaakt in het Duitse Pforzheim, bestemming…. bij u bekend. Dit kleurrijke collier van Artur Scholl is geschikt voor elke gelegenheid en doet het goed in Parijs, Rome, Barcelona of welke stad dan ook. Het collier heeft als basis 18 karaat geelgouden schakels, gecombineerd met wielvormig geslepen citrien en toermalijn. De toermalijn komt naar voren door het gebruik van verschillende kleuren groen, roze en paars.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Tijd om te genieten

Liever zouden we de tijd soms even vergeten als we een prachtige stad bezoeken, maar tegelijkertijd kunnen we de tijd niet uit het oog verliezen. Om op tijd een theatervoorstelling te bezoeken of omdat we een reservering hebben voor dat ene, bijzondere restaurant. Een blik op deze chique Phases de Lune van Maurice Lacroix is dan genoeg, al vraagt de maanfase erom nog wat langer bewonderd te worden. De datumaanduiding herinnert eraan dat ook aan een mooie trip een eind komt, maar daar denken we nog maar even niet aan.

 
Bekijk Maurice Lacroix collectie
 


 

Op het water

Op het water komen veel mensen pas echt tot rust. Of het nu is om van de zon te genieten op het dek van een luxe jacht of om hard mee te werken op een zeilschip. We zijn daarom even in onze collectie gedoken, en vonden horloges en sieraden met een duidelijke link naar de watersport.

 

Voor op en onder water

Zwitserland heeft de pech dat het nergens aan zee grenst, maar toch komen er heel mooie duikhorloges vandaan. Zoals deze Hydroconquest Diver van Longines. Het horloge is tot 300 meter waterdicht en voorzien van een uni-directionele lunette. Een op en top duikhorloge dus, maar ook watersporters die liever op dan onder water zijn, kunnen niet zonder dit stalen herenhorloge.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Bijzondere armbanden uit Monaco

Gevestigd in Monaco ziet Albanu dagelijks elke vorm van watersport voorbij komen. Het merk staat hier bekend om het vervaardigen van ambachtelijke armbanden uit de mooiste en meest bijzondere materialen. Gelegen aan de Middellandse Zee is het dus niet verwonderlijk dat Albanu in deze armband heeft gekozen voor de combinatie van stalen kabels met in het midden een marine koord.

 
Bekijk Albanu collectie