Type what you are searching for:

What’s new – augustus 2021

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Oris Dat Watt Limited Edition

De Dat Watt Limited edition is een bijzondere uitvoering van de Oris Aquis met een Nederlands tintje. Het horloge is ontworpen in samenwerking met het Gemeenschappelijk Waddenzee Secretariaat dat het behoud van de Waddenzee als missie heeft. Het horloge toont de maanfasen en de getijden op het noordelijk halfrond met behulp van de Pointer Moon functie zoals Oris die heeft ontwikkeld voor professionele duikers. De wijzer wordt ingesteld op de juiste dag in de maanfase van 29,5 dagen en toont dan de maanfase evenals de bijbehorende getijden in het witte lijnpatroon op de wijzerplaat. Van dit stalen horloge worden slechts 2009 exemplaren gemaakt.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Een pen met een verhaal

De Montblanc Writers Edition Sir Arthur Conan Doyle is er in verschillende uitvoeringen zoals deze limited edition, die op diverse manieren verwijst naar Sherlock Holmes. De bruine lak is een verwijzing naar de pijp die hij vaak rookt, het patroon van zijn jas en een oude kaart van Londen komen terug in de dop en de clip toont een vergrootglasje. Kortom: Dit is een vulpen met een verhaal, waarmee u nu uw eigen verhaal kunt gaan schrijven.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Italiaans design van eigen bodem

Amethist, blauwe topaas, korund en maansteen. Samen zorgen deze edelstenen voor een kleurrijk en aansprekend beeld in deze armband van Monzario De geelgouden armband is nieuw in de collectie van Monzario. Het Nederlandse merk laat de sieraden maken in Italiaanse ateliers waarmee het stijlvol Italiaans design naar ons land brengt.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Een eerbetoon van Breitling

Léon, Gaston en Willy. U kent ze waarschijnlijk niet, maar zonder deze drie generaties van de familie Breitling zouden we dit horloge niet aan u kunnen voorstellen. De Premier B15 Duograph is een eerbetoon aan deze drie uitvinders en ondernemers. Een eerbetoon in de vorm van een split second chronograaf met een stalen kast en blauwe wijzerplaat. Onder de indruk? Willy Breitling zou het met u eens zijn geweest. Hij zei ooit: “De Premier is de onmiskenbare stempel van onberispelijke smaak.”

 
Bekijk Breitling collectie