Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen wij een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Catwalk-glamour

Nieuw in de Amsterdam collectie van Tirisi Jewelry zijn de ‘tubogas’ items, die een stukje catwalk-glamour brengen. Deze luxe sieraden zijn een must-have voor elke modieuze, moderne vrouw. Omdat ze in het oog springen en ook nog eens licht op de huid en zeer comfortabel dragen. Dit 18 karaat roségouden collier heeft briljant geslepen diamanten, pavé gezet in witgoud. Door meerdere bevestigingshaakjes aan de achterzijde valt het altijd op de gewenste lengte.

 
Bekijk Tirisi collectie
 


 

Fris en eigenzinnig

Deze Mini Chloé is de kleine versie van het Chloé-model uit de collectie van Bigli. In deze 18 karaat roségouden ring is rutielkwarts bovenop het parelmoer bevestigd. Dit geeft de ring een frisse, eigenzinnige uitstraling. De Cloé en de Mini Cloé zijn verschillend van afmeting en kunnen samen of op zichzelf worden gedragen.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Relaxte reisgenoot

De MeisterSinger Unomat heeft alle eigenschappen in zich die het tot een perfecte reisgenoot maken voor een ontspannen vakantie. Het stalen herenhorloge is robuust, anti-allergisch, tot 300 meter waterdicht en anti-magnetisch zodat het zich niet laat beïnvloeden door bijvoorbeeld de straling van scanners op luchthavens. En minstens zo belangrijk: deze relaxte reisgenoot kijkt niet naar de minuut en geeft met één wijzer slechts globaal de tijd aan. Een gewoonte die ook na de vakantie voor ontspanning zorgt.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Klassieke Classima

De Classima is een vaste waarde binnen de collectie van Baume & Mercier en de reden hiervoor is duidelijk. Met de klassiek ronde vormen in perfect uitgebalanceerde proporties is de Classima een genot om te dragen. Dat geldt ook weer voor deze nieuwe Classima, in staal met een canvas band en uitgerust met een automatisch uurwerk. Dankzij het ‘Quick release pinch pin’ systeem dat in de achterzijde van de band is verwerkt, kan de band gemakkelijk worden verwisseld.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Casual Elegance

Nieuw in de collectie van Van Hell Juweliers is deze Riviera van Baume & Mercier. Daar zijn we heel gelukkig mee en wie dit model ziet, zal begrijpen waarom. Het horloge heeft de kenmerkende 12-hoekige kast die we al sinds 1974 kennen. Het patroon op de wijzerplaat staat symbool voor de Franse Riviera waar bergen en oceaan bij elkaar komen. De Riviera staat voor casual elegance en is er in twee uitvoeringen. Met een azuurblauwe wijzerplaat en stalen band of met een lichtgroene wijzerplaat en band.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie