Type what you are searching for:

Wijs op reis, met horloges en sieraden

U gaat op vakantie, maar vraagt zich af of u uw horloges en sieraden mee moet nemen of dat het misschien beter is om ze thuis te laten. Voor beiden is iets te zeggen. Als het gaat om de veiligheid en de gevolgen van bijvoorbeeld een zon- en strandvakantie voor uw sieraden, zouden we zeggen dat u uw meest geliefde stukken beter niet mee kunt nemen. Aan de andere kant begrijpen wij als geen ander dat er nu eenmaal sieraden zijn die belangrijk voor u zijn en waar u simpelweg niet zonder kunt. De keuze is natuurlijk aan u, maar met deze tips hopen we het u iets makkelijker te maken.

 


 

Veilig onderweg

U heeft besloten een aantal sieraden en horloges mee op reis te nemen. Maar hoe doe je dat? Voor sieraden zijn er reisetuis waarin u verschillende soorten sieraden kunt bewaren. Veilig voor onderweg en handig op de plaats van bestemming omdat ze een goed overzicht bieden want uw oorstekers, hangers, armbanden, ringen en colliers hebben elk hun eigen plek. Meerdere horloges mee op reis? Dan is de Watch Roll van Wolf 1834 een goede oplossing. Er is plek voor drie horloges in de rol, die is gemaakt van soepel leer en een suède voering heeft.

 
Bekijk etuis
 


 

Watchwinders

Wie heeft besloten het favoriete horloge met een automatisch uurwerk thuis te laten, weet dat het bij thuiskomst stil zal staan. Tenzij het kostbare horloge een plek heeft gekregen in een watchwinder van bijvoorbeeld SwissKubik. Terwijl u vakantie viert, houdt de watch winder uw horloge in beweging. Zo kunt u het na de vakantie meteen weer om de pols schuiven. Dat is nog eens prettig thuiskomen!

 
Bekijk watchwinders
 


 

Doffe sieraden na de vakantie?

U bent aan vakantie toe en kan niet zonder uw sieraden. Dat begrijpen wij helemaal, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat sieraden en horloges er niet per se mooier op worden. Zeezout, zand, zonnebrand, chloor of transpiratie. Het kan maar beter worden vermeden. Al is het natuurlijk ook geen oplossing om uw sieraden even af te doen en op het strand achter te laten als u een frisse duik wilt nemen. Diefstal ligt dan voor de hand en dan bent u nog verder van huis.
Maar komt u straks thuis en valt het op dat uw sieraden lang niet zoveel van de vakantie hebben genoten als u zelf hebt gedaan? Zien ze er wat dof en uitgeblust uit? Stuur ze dan gerust eens op vakantie naar Amersfoort of Apeldoorn. In ons eigen atelier kunnen we ze polijsten en schoonmaken zodat ze weer stralen als toen ze nieuw waren.

 
Service bij Van Hell