Type what you are searching for:

Modieus in herfst 2021

De nieuwe najaarsmode hangt al in de winkels. Maar wat zijn de trends voor dit najaar en welke sieraden en horloges passen hier het beste bij? Deze herfst zien we zowel felle kleuren als fake fur. Geblokte motieven of ‘eenvoudig’ wit op wit. Een uiteenlopend beeld dus waarin zeker iets voor u te vinden zal zijn. Met het juiste sieraad of horloge, maakt u uw najaar outfit helemaal af.

 


 

Felle kleuren: Opvallen mag

Felle kleuren zijn niet alleen voor lente en zomer geschikt. Ook dit najaar mag kleurrijk zijn. Na een jaar van lockdowns waarin juist natuurtinten de overhand hadden, mogen we nu weer flink uitpakken. Over the top, glitters en opvallende kleuren als fel roze, knalgroen of Ibiza-blauw. Alles kan, voor wie de herfst een feestje mag zijn.

 

Kleurrijke comeback

De Riviera van Baume & Mercier zag in 1973 het levenslicht, maar is nu terug en eigentijdser dan ooit. Gebleven is de edelstalen kast met de typerende twaalfhoekige lunette en de vier schroeven. Helemaal 2021 zijn de groene wijzerplaat en de groen rubberen band. Die laatste is overigens eenvoudig te verwisselen, bij het veranderen van de seizoenen of omdat u van afwisseling houdt. Maar hoe de Riviera zich ook vertoont, een Zwitsers quartz uurwerk geeft in elk jaargetijde nauwkeurig de tijd en de datum aan.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Schitterende topaas

Opvallen mag met deze roségouden oorhangers van Tirisi Jewelry. Het is de facetgeslepen topaas die voor een prachtige schittering zorgt. De briljant geslepen diamanten die in de zetrand zijn geplaatst, voegen daar nog eens een extra schittering aan toe. En omdat kleur dé modetrend van herfst 2021 is, maakt u het helemaal af met de bijpassende ring en collier uit de Milano collectie van Tirisi.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie
 


 

Fake fur: comfortabel en aaibaar

Als de dagen korter worden en de temperatuur daalt, dan is het heel aangenaam vertoeven in een comfortabele en warme jas of vest van fake fur. En waar echt bont amper nog wordt gedragen, is het diervriendelijke fake fur dé trend van deze herfst. Vaak in warme natuurtinten, soms als subtiel bontrandje en soms over the top fluffy, Fake fur mag gezien worden. Laat de herfst maar beginnen!

 

Warmte in brons en bruin

Fake fur is de modetrend, maar ook (fake)leer voor hem en haar doet het ook nog altijd goed in herfst 2021. Deze Oris Big Crown Pointer Date past daar perfect bij. Het stoere horloge met automatisch uurwerk is gemaakt in massief brons, een warm industrieel materiaal dat in de loop der tijd een geheel eigen patina ontwikkelt. Het horloge is er voor een grote en iets minder grote pols met een kastdiameter van 36 of 40 millimeter. De bruine wijzerplaat voegt een extra nostalgisch tintje toe aan dit model dat al sinds 1938 deel uitmaakt van de collectie van Oris. De stevige, bruin lederen band met bronzen gesp maakt het plaatje compleet.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Stoer in roségoud

Warm roségoud is een perfecte kleur voor het najaar. Het combineert bovendien goed met fake fur en leer. Deze armband van Monzario is bovendien krachtig en stoer. Het Nederlandse merk weet dan ook precies hoe het Nederlandse najaar eruit kan zien. Al is het met een flinke dosis inspiratie uit Italië, waar de sieraden ook worden gemaakt, van alle seizoenen thuis. Deze armband is zowel sportief als chique te dragen.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Het vierkant: Van kleine ruitjes tot grote blokken

Jassen met grote blokken, blazers met een ruitpatroon of een sjaaltje met een ruitmotiefje. De ruit is overal in de herfst van 2021. Het vierkant hebben we in de loop der tijden regelmatig terug zien komen, en is deze herfst terug van eigenlijk nooit echt weggeweest. Van een subtiel ruitje tot enorme blokken, het kan allemaal.

 

Chanelcollier met linnenruit

Als we het over mode en een ruitpatroon hebben, dan is Coco Chanel de eerste die in ons opkomt. Haar zwart-witte ruitpatroon is van alle tijden. Dat geldt evenzeer voor dit Chanelachtige collier Linteum, overigens niet van Chanel, maar van het Italiaanse Pianegonda. De inspiratie voor dit zilveren collier komt uit de stof linnen. De fijne patronen die in de stof te zien zijn, ziet u terug in deze sieradenlijn. Eén zijde van de hanger is zwart gerhodineerd. Het is een ruitje voor de herfst van 2021 en nog lang daarna, waar Coco Chanel ongetwijfeld gelukkig mee geweest zou zijn.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

De seizoenen volgens Roos

Vierkant zijn ze niet, maar de rechthoekige schakels in de witgouden armband van Roos vormen samen een geheel eigen patroon. Door de afwisselend gepolijste en pavégezette diamanten schakels vangt de armband steeds weer een straaltje licht, waardoor deze rijk fonkelt. Bovendien is Roos een merk dat rekening houdt met de seizoenen. Michèle Nijs, de drijvende en creatieve kracht achter het merk zegt hierover: ”Ik ben dol op onze seizoenen: zomer, winter, herfst en lente. Ik heb een eindeloze passie voor tonen, verfijning en pure schoonheid. Je sieraden worden een deel van jou, dit maakt dat ze elke dag mooier worden.”

 
Bekijk Roos collectie
 


 

Wit op wit: smetteloos en stijlvol

Aan sneeuw denken we voorlopig nog even niet, maar heeft u al ruimte in uw garderobe voor de kleur wit in het najaar en de winter? Wit is namelijk dé trendkleur voor deze seizoenen. In spierwit of gebroken wit, we gaan voor wit op wit, dus van schoenen tot jas volledig in het wit. Zo gekleed gaan we stijlvol door het leven. Met de juiste sieraden en horloges krijgt elke witte outfit de finishing touch.

 

Een sprankelend sneeuwvlokje

Witgoud en een diamant die oogt als een sprankelend sneeuwvlokje. Met deze ring Lucie van Rivoir bent u alvast klaar voor de winter. Deze solitairring heeft een zespoots chaton met een diamant van 0,50 ct. Maar waar een sneeuwvlokje slechts even sprankelt, heeft deze ring met diamant eeuwigheidswaarde. Waar deze diamant naartoe reist, weet u zelf het best. Waar hij vandaan komt is duidelijk door het Canadamark waarmee diamanten getraceerd kunnen worden van de delving tot aan het gemaakte sieraad.

 
Bekijk Rivoir collectie
 


 

Tijdloze schoonheid

R&C brengt deze tennisarmband die het uitstekend doet bij wit op wit. Niet omdat tennissers van oudsher volledig in het wit gekleed gaan, maar omdat wit op wit het deze herfst overal goed doet. De armband van R&C is flexibel en rondom vol gezet met schitterende diamanten met een totaalgewicht van 0,96 ct. Ze zijn briljant geslepen en vangen zo het licht perfect op. De mode verdwijnt weer, maar deze armband heeft een tijdloze schoonheid.

 
Bekijk R&C collectie