Type what you are searching for:

Agendatip: dinsdag 14 december, Van Hell LIVEstream!

We zien u graag in onze winkels, maar dat velen van u eind vorig jaar hebben ingeschakeld voor de eerste Van Hell LIVEstream vinden we geweldig. Duizenden klanten hebben de LIVEstream gevolgd en zo gewaardeerd, dat we hebben besloten dit nogmaals te organiseren. We verwelkomen u daarom graag online op dinsdag 14 december om 20:00 uur.

 
Tijdens deze live uitzending, gepresenteerd door Huub Stapel, vertellen we u graag meer over de nieuwste producten in onze winkels. Een mooi online event dus voor iedereen die zich met de feestdagen in het vooruitzicht, gewoon thuis op de bank wil laten inspireren en entertainen. Een koffie kunnen we u helaas niet aanbieden, maar tijdens de uitzending belonen we onze kijkers wel met prachtige prijzen in de vorm van waardecheques. Dus zet het in uw agenda: dinsdag 14 december, 20:00 uur.

 
U kunt zich alvast aanmelden om kans te maken op één van deze waardecheques.

 
Aanmelden