Type what you are searching for:
Breitling Superocean Automatic 36

Sportief in 2022

De Olympische Winterspelen staan voor de deur, maar om sportief bezig te zijn hoeven we echt niet naar China. Genieten van een winterse wandeling kan ook prima in eigen land. Dus kleedt u warm aan, houdt de pas erin en geniet van uw tocht. Dan zorgen wij voor de sieraden en horloges als sportieve metgezel tijdens uw activiteiten.

 


 

Pianegonda VinctumDe paden op met Pianegonda

Dit zilveren collier van Pianegonda is werkelijk voor alle gelegenheden gemaakt. Door het luchtige ontwerp van de Vinctum collectie draagt het comfortabel tijdens sportieve activiteiten. Wie er een wandeling mee maakt, zal wellicht ook opvallen hoe het Italiaanse merk zich laat inspireren door de moderne architectuur en de geometrische vormen uit de natuur. En voor wie na een boswandeling ontspanning zoekt in café of restaurant. Ook hier voelt dit collier zich thuis met zijn eenvoudige, maar toch opvallende design.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Breitling Superocean Automatic 36Een frisse duik met Breitling

Een horloge om mee in het water te duiken. Dat is het eerste waar we aan denken bij het zien van deze Breitling Superocean Automatic 36. Met zijn edelstalen kast, een waterdichtheid tot 200 meter en een automatisch uurwerk is dit horloge dan ook voor elke sportieve activiteit geschikt. Maar mocht u het nog iets te fris vinden om al in zee te duiken, dan is deze Breitling tot het beter weer wordt ook heel geschikt als sportieve vriend tijdens een winterse wandeling.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Seiko ProspexDoor bos en zee met Seiko

De Seiko Prospex is een sportief herenhorloge voor op én onder water. Met zijn edelstalen kast, grijze wijzerplaat en polyester band in verschillende kleuren, is dit horloge in alles typisch outdoor. Dat vraagt om een mooie boswandeling. Maar het is ook een volwaardig duikhorloge met een waterdichtheid tot 200 meter. Een wandeling in de winter en een duik naar de koraalriffen in de zomer? Klinkt allebei goed toch?

 
Bekijk Seiko Prospex collectie
 


 

Montblanc PirelliBergen, auto’s en mode met Montblanc

Met zijn opvallende karabijnhaak zou deze armband van Montblanc een accessoire van een bergbeklimmer kunnen zijn. Al doet de rubberen Pirelli band misschien denken aan een autocoureur. Of is het door de combinatie van zwart staal met rode lak toch vooral de modebewust man die we hiermee zullen aantreffen? Kortom, deze Meisterstück Great Masters Pirelli armband is er voor élke man.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

BronDe natuur om de pols met Bron

Om te genieten van de natuur hoeven we ons niet per se in te spannen. De natuur is er immers ook in deze armbanden van Bron. Zoals in de rutielkwarts met de ingesloten zwarte naalden van de Catch armband en in het roségoud van de zetting. Net als in het roségoud van de Houdini armband die zich als luxe basic eenvoudig laat combineren. Met deze twee brengt u de natuur om uw pols.

 
Bekijk Bron collectie