Type what you are searching for:
Signature Diamonds

In de spotlights, Signature Diamonds by Van Hell 1933

Bij Van Hell Juweliers houden we van diamant. Zoveel zelfs dat we een geheel nieuwe collectie ringen hebben ontwikkeld waarin de diamant in al zijn vormen de hoofdrol opeist. Met trots stellen wij nu aan u voor: Signature Diamonds by Van Hell 1933

 


 

Onze liefde voor diamant zit diep. De schoonheid en het vuur in deze bijzondere edelsteen zorgen ervoor dat onze liefde blijft sprankelen zoals de diamant dat zelf ook voor eeuwig doet. Met onze liefde voor diamant hebben wij, speciaal voor u, de ‘Signature Diamonds by Van Hell 1933’ collectie ontwikkeld. De collectie is gemaakt met grote betrokkenheid en een onberispelijk oog voor detail waardoor de ringen onze passie weerspiegelen en voor u een eigen betekenis gaan krijgen. Daarbij blijven wij op zoek naar bijzondere diamanten wat betreft kleur, slijpvorm, gewicht en uitstraling.

 
Iedere diamant wordt liefdevol gedragen door een 18 karaat witgouden, roségouden of geelgouden ring in een elegante, eigentijdse uitvoering. Het is een niet alledaagse collectie waarvan we denken dat deze u zal verrassen. Zowel door het ontwerp van de ring als door de verschillende slijpvormen, kleuren en combinaties van diamant.

 
We laten u hierbij enkele aansprekende voorbeelden zien, maar de diamant komt pas echt tot leven als u de mysterieuze steen in het echt ziet. Wij zien u dan ook graag in onze winkel in Apeldoorn om deze ringen te kunnen tonen en alle karakteristieken van de diamanten met u te delen.

 


 

Signature DiamondsEyecatcher met allure

De ‘Signature Diamonds by Van Hell 1933’ collectie kent heel wat eyecatchers en deze roségouden ring met allure is daar zeker een van. Dat is voor een groot deel te danken aan de emerald geslepen, cognackleurige diamant met een gewicht van 3,28 ct. Met haar warme uitstraling is dit een ring waar vrouwen voor altijd van zullen houden.

 


 

Signature DiamondsEeuwige liefde

Een ring om het leven en de liefde mee te vieren. Dat is deze solitairring uit de ‘Signature Diamonds by Van Hell 1933’ collectie. De witgouden ring heeft een vrouwelijk en eigentijds ontwerp dat een Princess geslepen diamant op zich draagt. De diamant heeft een lichtgele tint en een gewicht van 5,01 ct. Nog eens extra sprankelend is de ring omdat in de zetranden en de zetpootjes briljant geslepen diamanten (0,16 ct.) zijn gezet.

 


 

Signature DiamondsEigen identiteit

Binnen de ‘Signature Diamonds by Van Hell 1933’ collectie is elke ring vervaardigd met een onberispelijk oog voor detail. In deze witgouden ring zit dat hem in de combinatie van een briljant geslepen diamant (2,06 ct.) met een licht gele tint en zwarte briljant geslepen diamanten (0,18 ct.) in de zetranden en zetpootjes van de ring. Deze bepaald niet alledaagse combinatie geeft deze ring haar mysterieuze karakter en een eigen identiteit.

 
Bekijk Signature Diamonds collectie