Type what you are searching for:
R&C Jewelry

What’s New

Elke maand stellen wij een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Seiko Presage: tijdloze klassieker

Deze Seiko Presage is nieuw bij Van Hell Juweliers, maar het horloge oogt alsof we het al heel lang kennen. Het is dan ook een tijdloze klassieker, een edelstalen horloge met automatisch uurwerk dat een leven lang plezier biedt. Dat er van dit model slechts duizend exemplaren zijn gemaakt, maakt deze klassieker met eeuwigheidswaarde extra bijzonder.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

R&C: 70 jaar bij de tijd

R&C Jewelry is een ruim zeventig jaar oud familiebedrijf, dat al die tijd sterk aanwezig is geweest. Stijl, elegantie en schoonheid zijn immers van alle tijden en al zeventig jaar de belangrijkste kenmerken van de sieraden van R&C. Zo ook in dit 14 karaat geelgouden collier met hanger met groene toermalijn. In combinatie met de bijpassende armband, is de draagster helemaal bij de tijd.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Tirisi Jewelry: Oog voor detail

Dit prachtige collier uit de Grumetta collectie van Tirisi Jewelry hebben we in Apeldoorn graag in huis, maar we gunnen het ook snel een gelukkige eigenaresse. In dit 18 karaat roségouden collier komen twee stijlen samen. Tussen de klassieke gourmet schakels schittert een eigentijds vormgegeven element, bezet met briljant geslepen diamanten. Het is ontworpen en vervaardigd met een onberispelijk oog voor detail voor de vrouw mét oog voor detail.

 
Bekijk Tirisi collectie
 


 

Oris: Vintage esthetiek

Kunnen we nog wel veilig in het diepe duiken met een duikhorloge dat werd geboren in 1965? Het antwoord op deze vraag is een luid en duidelijk ‘Ja’ als het gaat om de Divers Sixty-Five van Oris. Het stalen horloge heeft de vintage esthetiek van een iconisch model uit 1965, maar combineert dit met de modernste fabricagetechnieken en een eigentijds automatisch uurwerk. Zo zien we de nostalgie van vroeger én de betrouwbaarheid van vandaag.

 
Bekijk Oris collectie