Type what you are searching for:

Zeg uw Valentijn hoe gek u op hem/haar bent!

Maandag 14 februari. Dan is het Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar laten weten hoeveel ze van elkaar houden of waarop we laten weten verliefd op iemand te zijn. Wilt u uw Valentijn laten weten hoe belangrijk hij of zij voor u is? Zeg het dan met een passend sieraad.

 


 

Tirisi ModaEeuwige liefde: de oneindige knoop van Tirisi Moda

Wie dit armbandje van Tirisi Moda cadeau krijgt, kan daaruit opmaken dat de liefde voor altijd is. Het element aan het vegan koord is namelijk de oneindige knoop. De knoop van roségoud, geelgoud en zilver staat symbool voor hoe verschillende mensen voor altijd aan elkaar verbonden zijn. De armband past ook elke vrouw want met het zilveren bolletje als sluitstuk is het eenvoudig op maat af te stellen.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Tirisi ModaDe liefde en de aarde: de vegan Tirisi Moda

De oneindige knoop is een nieuw symbool in de collectie van Tirisi Moda. In de sliding bracelets is het een symbool voor iets dat oneindig is, zoals de liefde. Maar oneindig is ook de planeet aarde waarop de kleuren van deze armband zijn geïnspireerd. Duurzaam leven is belangrijk om de aarde te behouden en met deze Vegan-collectie levert Tirisi Moda ook een bijdrage aan een beter milieu.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Bron JoyVoor uw Valentijn: een kusje van Bron

Het kusje van Bron is soms een subtiel symbool, dan weer een duidelijke boodschap. In deze Joy roségouden hanger met diamant is duidelijk dat laatste het geval. Voor deze 18 karaat roségouden hanger zijn briljant geslepen diamanten (0,15 ct.) in het ‘kusje’ gezet. Een dame die voor Valentijnsdag dit cadeau krijgt, weet zeker dat hij van haar houdt.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Tirisi JewelryLiefde voor altijd: een kus van Tirisi Jewelry.

Is er een betere manier om te zeggen dat u van iemand houdt dan met een kus? In deze witgouden armband van Tirisi Jewelry schuift het kusje speels over de pols als de draagster haar arm beweegt. Het doet dat over een baan met briljant geslepen diamanten. De diamanten zijn er voor altijd, net als uw liefde voor elkaar.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie
 


 

Georg Jensen Curve Heart collier Voor altijd in mijn hart: liefdevolle symboliek van Georg Jensen

Organische vormen, met elkaar verweven, beelden een elegant en minimalistisch hart uit aan dit Curve Heart collier van Georg Jensen. Beide harthelften bewegen met en ook los van elkaar aan het zilveren collier. Zoals twee geliefden elkaar altijd weer zullen vinden.

 
Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

AlbanuVoor de stoere en stijlvolle Valentijn: een armband van Albanu

Is uw Valentijn stoer en stijlvol? Laat dan zien hoeveel u dat in hem waardeert met deze armband van Albanu. De zwart leren band heeft een edelstalen sluiting die de band een fris en stoer karakter geeft. De band is gemaakt van leer in het Albanu-atelier in Monaco en vindt wellicht zijn weg naar de man van uw dromen.

 
Bekijk Albanu collectie