Type what you are searching for:

Tip 3. Een lockdown die we níet kwijt willen

Het land is van het slot af en dat is goed nieuws. Maar soms blijft een lockdown toch echt noodzakelijk. Want hoe zorgen we er anders voor dat we onze favoriete horloges en sieraden niet verliezen? Vijf tips voor een harde lockdown.

 


 

Extra veilig

Een mooi horloge als de Guilloche Chronograph van Staudt Chronometrie verdient een meer dan uitstekend slot. Het Nederlandse merk maakt hiervoor gebruik van een vouwsluiting, die is voorzien van een extra toevoeging. Deze zorgt ervoor dat ook als de sluiting opent, het horloge gewoon om de pols blijft hangen. En dat is een geruststellende gedachte voor dit stalen herenhorloge met zijn guilloche wijzerplaat van massief Sterling zilver. Als limited edition hebben wij nummer 10 voor u in huis. Zo’n horloge wilt u toch niet verliezen?

 
Bekijk Staudt collectie
 


 

Integraal sierslot

Een sluiting hoeft niet per se een puur functioneel onderdeel van een collier te zijn. In dit zilveren collier Tecum van Pianegonda is het als sierslot mooi geïntegreerd in het collier. De sierlijke sluiting kan bovendien worden vervangen door een sluiting met een andere bewerking. Dit maakt zowel het collier als de sluiting een echte eyecatcher voor elke gelegenheid.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Kunstige bolsluiting

Jörg Heinz heeft de sluiting tot kunst verheven. Het merk maakt gebruik van stijlvolle siersloten die dankzij het gepatenteerde koppelsysteem eenvoudig zijn te verwisselen en combineren. Zo kan elk sieraad worden aangepast op de persoonlijke stijl en gelegenheid. Een mooi voorbeeld is deze witgouden bolsluiting van het model Stardust. Deze sluiting is bezet met veertig briljanten met een totaalgewicht van 0.40 karaat. En ook heel belangrijk: deze sluiting is niet alleen mooi, maar ook heel veilig.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie
 


 

Veilig bakslot voor Italiaanse klasse

Krachtig, frivool en klassiek. Dat is deze armband van Monzario. Het Nederlandse merk met Italiaanse klasse ontwierp deze armband met veel oog voor detail. Dat zien we aan de combinatie van roségouden gourmetschakels en de edelstenen Citrien, London blue topaas, Peridot, Rhodoliet en Rosekwarts. Maar ook over de sluiting is goed nagedacht. Dit zogenaamde bakslot met twee veiligheidsachtjes zorgt ervoor dat we dit sieraad veilig om de pols kunnen dragen.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Kostbaar kleinood met karabijnhaakje

Het Toujours Ajour elementje, het kusje met zwarte korund en een stardust pastille met champagne diamant. Deze drie typerende Bron-icoontjes hebben elkaar gevonden in deze Toujours Ajour roségouden armband. Deze armband kan prima op zich worden gedragen, maar is nog leuker om te combineren met andere armbanden van Bron. Om er zeker van te zijn dat deze armband niet zomaar van de pols schiet, houdt een sluiting met karabijnhaakje het kostbare kleinood om de pols.

 
Bekijk Bron collectie