Type what you are searching for:

Tip 1. Feesten tot de zon opkomt

Festivals, het theater, feestjes, bruiloften of uitgebreid dineren. Het kan allemaal weer en we hoeven ons niet meer in te houden. Dat vraagt om sieraden en horloges die feestelijk, sprankelend en uitbundig zijn.Weet u al hoe u het einde van de lockdown gaat vieren en met welke sieraden en horloges u dit gaat doen? Daar hebben wij wel enkele ideeën over!

 


 

Nieuwe tijden

Nieuw in de collectie van Breitling, nieuw in het aanbod van Van Hell Juweliers, maar nostalgisch in uitstraling. Dat is de nieuwe Premier Heritage-collectie van Breitling die is geïnspireerd op de originele Premier uit de jaren veertig. Deze Breitling Premier Heritage Datora heeft een roségouden kast, zilverkleurige wijzerplaat en bruine alligatorleren band. Het mechanische uurwerk verzorgt naast de tijd ook een chronograaf en een volledige kalender. Hiermee treedt elke man stijlvol de nieuwe tijden binnen.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Voor elk feest

Stijlvol en tegelijkertijd sprankelend is deze Classima Lady van Baume & Mercier. Met een edelstalen kast, waarvan de lunette is bezet met diamant, en een parelmoeren wijzerplaat is dit dameshorloge perfect om feestelijke avonden mee te beleven. Feesten zonder avondklok, maar avonden waar geen einde aan hoeft te komen. En wel eens zin in een andere look? Dan is de band heel eenvoudig te verwisselen voor een nieuwe look, net zoals u dat zelf doet voor de volgende feestelijke avond.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Sprankelend met Roos

Deze armband van Roos vangt steeds weer een straaltje licht waardoor deze uitbundig fonkelt. Dat doet de witgouden eyecatcher door de afwisselend gepolijste en pavé-gezette diamanten schakels. De armband is zowel casual als gekleed makkelijk draagbaar. Stijlvol voor elke gelegenheid dus.

 
Bekijk Roos collectie
 


 

Bijzondere momenten

De bijzondere momenten in het leven mogen weer samen worden gevierd. Zo’n gelegenheid vraagt om een opvallende ring zoals deze prachtige ring uit de Royal-collectie van GioMio. De roségouden ring is opgesierd met briljant-geslepen diamanten (0.52 karaat). De ring is flexibel zodat deze met speels gemak om de vinger kan worden geschoven.

 
Bekijk GioMio collectie
 


 

Eyecatcher

Zoals in quarantaine geen mens gelukkig wordt, zijn de sieraden in de Bron-collectie gemaakt om samen te stralen. Ze zijn elk op zich al schitterend, maar ze zijn er om naar hartenlust mee te combineren en variëren. Deze ring is in elke combinatie een echte eyecatcher. Rondom de heldere groene toermalijn is zwart saffier gezet. Dat geeft deze roségouden ring een uitgesproken karakter.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Ga voor glamour

Een paar opvallende oorhangers is het perfecte sieraad om te laten zien dat er iets te vieren valt. Dus straal en ga voor glamour met deze oorhangers van Tirisi Jewelry. Het element op het oor is bezet met briljant-geslepen diamanten en onder het oor is in 18 karaat roségoud een hematiet gezet. De hematiet is facet-geslepen wat zorgt voor een subtiele schittering.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie