Type what you are searching for:

Tip 2. Succesvol samenwerken, op naar kantoor

Heeft u ze ook moeten missen? De collega’s die u vaker tijdens een zoom-meeting zag dan in het echt, de mensen om mee samen te werken en de persoonlijke gesprekjes in de kantoortuin? Nu thuiswerken geen noodzaak meer is, kunnen we het normale werkzame leven weer hervatten. Maar wat dragen we naar kantoor?

 


 

Dolce Vita

Het leven is mooi. Dat is wat we eigenlijk zeggen als we tijdens de eerste werkdag voor de Dolce Vita van Longines kiezen. Op de edelstalen lunette zorgen 46 diamanten voor de schittering terwijl op de zilverkleurige wijzerplaat de minuten op geraffineerde wijze worden weergegeven. Een Zwitsers quartz uurwerk geeft het tijdstip aan om te vergaderen, pauzeren, lunchen en afspraken te maken.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Een bijzonder verhaal

Passend bij een kostuum, maar ook bij een meer casual outfit. Deze Grand Seiko Sport Quartz is uitgevoerd in stijlvol zwart en geel. Het edelstalen horloge heeft een gouden embleem in het achterdeksel en dit maakt het tot een horloge met een goed verhaal voor bij de koffie automaat. Het embleem zegt namelijk dat dit horloge is uitgebracht ter ere van het feit dat het in 2021 precies 140 jaar geleden was dat Kintaro Hattori een horlogewinkel opende. Hij legde hiermee de basis voor de merken Seiko en Grand Seiko. Dit is bovendien een limited edition van 2021 stuks.

 
Bekijk Grand Seiko collectie
 


 

Aangenaam flexibel

Een tijdloos collier dat zo soepel draagt dat u gewoon vergeet dat u het om heeft. Dat is dit prachtige collier uit de IsabelleFa FlixFlex collectie. Het roségouden collier is, de naam zegt het al, zeer flexibel. Het is ook tijdens een hectische werkdag dus aangenaam om te dragen.

 
Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Subtiel en eigentijds

Subtiel en toch duidelijk aanwezig tijdens een werkdag is deze Mini Chloé van Bigli. De roségouden ring in de kleur Rock Crystal Blues is een ring die een verhaal vertelt. De ring is immers een herinnering aan een bijzonder moment waar u tijdens een werkdag graag nog eens op terugkijkt. En mocht het allemaal wat uitbundiger kunnen: de ring heeft een triplet van Parelmoer, Turkoois en Bergkristal. Gedragen naast bijvoorbeeld de ‘Eclectic Blue’ van Bigli, krijgt het geheel een eigentijdse uitstraling.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Bij de pinken

De pinkring is helemaal terug van weggeweest. Dat is niet alleen leuk om te zien, maar ook prettig voor dames die veel tijd achter het toetsenbord doorbrengen. Deze Bron Sushi ring met zachte, ronde vormen heeft een vriendelijke uitstraling. De zachte kleur van de cabochon-geslepen lemonkwarts maakt dat deze ring prachtig te combineren is met andere ringen uit de Bron-collectie. Bescheiden op kantoor, feestelijk daarbuiten. Met deze ring kan het allemaal.

 
Bekijk Bron collectie