Type what you are searching for:

Bijzondere momenten: de verloving

De liefde hangt in de lucht! We voelen het ook in onze winkels waar op dit moment veel gelukkige mensen een verlovingsring komen uitzoeken. Een mooi moment waar wij graag bij stilstaan, maar de keuze van de ring is iets heel persoonlijks. Wij zijn er voor het advies en soms verrassende tips. Bent of kent u iemand die zich binnenkort gaat verloven? Deze ringen laten zien wat echte liefde is.

 


 

Veelzijdig en elegant

R&C zegt het met diamanten met deze roségouden ring Ario. In de band van de ring zijn cognackleurige diamanten gezet (0,12 ct). Gevat door vier zetpootjes vormt een adembenemend mooie briljant geslepen diamant (0,55 ct. SI/W) het middelpunt. Een bijzondere, veelzijdige en elegante ring.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Flexibel en sprankelend

Als een dame ja gezegd heeft op de vraag ‘Wil je met me trouwen’ is het slechts een kleine moeite om deze witgouden ring van GioMio om haar vinger te schuiven. De flexibele ring wordt namelijk met groot gemak om de knokkel geschoven. Om vervolgens eindeloos te kunnen gaan genieten van de sprankeling van de grote briljantgeslepen diamant die wordt omringd door meerdere kleine diamanten. (0,65 ct.)

 
Bekijk GioMio collectie
 


 

Prachtige herinnering

De bijzondere momenten in het leven vragen om een ring. Deze witgouden ring Ario van R&C heeft de briljantgeslepen diamant als stralend middelpunt. Wie deze ring om de vinger mag schuiven, draagt een prachtige herinnering aan een mooi moment voor altijd met zich mee.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Voor een bijzondere vrouw

Een bijzondere ring voor een bijzondere vrouw. Deze roségouden Phlox ring van Bron draagt centraal een lichtgroene lemonkwarts. Vier pootjes met op elk een witte diamant houden de flonkerende edelsteen stevig vast. De combinatie van een edelsteen en vier zetpootjes is een klassieker in de collectie van Bron. Zoals elke vrouw uniek is, is deze ring ook met een edelsteen in een andere kleur verkrijgbaar.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Eigen identiteit

Met trots konden we onlangs onze ‘Signature Diamonds by Van Hell 1933’-collectie presenteren, een collectie waaruit onze liefde voor diamant naar voren komt. In deze ring ziet u een royale briljantgeslepen diamant met een lichtgele tint en een gewicht van 2,06 ct. In de zetranden en de zetpootjes hebben we ervoor gekozen, zwarte briljant geslepen diamanten (0,18 ct.) te zetten. Deze niet alledaagse combinatie van diamant, geeft deze ring een mysterieus karakter en een eigen identiteit.

 
Bekijk Van Hell collectie