Type what you are searching for:

Vrolijk Pasen!

Na een periode van lockdowns is Pasen de eerste feestdag sinds lange tijd die we weer samen kunnen vieren. Weet u al waar u bent met Pasen, met wie u deze dagen doorbrengt en wat u gaat doen? De mogelijkheden zijn onbeperkt, maar met deze sieraden en horloges laat u zien dat u ervoor in de juiste stemming bent.

 


 

Jaren veertig

De Breitling Premier Heritage doet oude tijden herleven. Om precies te zijn: de jaren veertig want het originele model waarop dit horloge is gebaseerd werd in die tijd geïntroduceerd. Een verwijzing naar die tijd is ook de pistachegroene wijzerplaat. Maar de techniek hier achter is van deze tijd want het kaliber 09 met handopwinding geeft nauwkeurig de tijd aan. Het edelstalen model heeft een kastdiameter van veertig millimeter.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Fris en sportief

Met haar groene wijzerplaat heeft dit Classima-horloge van Baume & Mercier een frisse uitstraling. Dit edelstalen dameshorloge heeft een moderne stijl met klassieke details wat het tot een horloge maakt voor alle tijden en elke gelegenheid. Met een quartz uurwerk en een waterdichtheid tot vijftig meter is dit damesmodel verrassend sportief.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Stralend als de zon

Met deze creool aanhangers in citrien en champagnediamant neemt Bron alvast een voorproefje op de zomer. Stralend als de zon zijn deze roségouden aanhangers uit de Catch-familie een echte blikvanger voor vrouwen met stijl.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Veilig en georganiseerd

Uw mooiste juwelen zijn u dierbaar en daarom verdienen ze een onderkomen dat ze in perfecte conditie houdt. Zoals deze mosterdgele Maria juwelenetui van Wolf 1834, die niet alleen functioneel is, maar ook mooi om te zien. De etui biedt de mogelijkheid om ringen, colliers en oorstekers of oorhaken veilig op te bergen. De LusterLoc-bekleding voorkomt bovendien 35 jaar lang oxidatie op sieraden zodat u er nog lang plezier aan zult beleven.

 
Bekijk Wolf 1834 collectie
 


 

Made in Monaco

Met de hand gemaakt in een atelier in Monaco verspreiden de armbanden van Albanu zich over de wereld. Enkele daarvan belandden in Apeldoorn om straks hun weg te vervolgen naar mannen met stijl en gevoel voor mode. De kans om ooit eenzelfde armband tegen te komen is nihil. Deze Python limited edition is nummer tien van in totaal twintig exemplaren. De armband van pythonhuid met geelgouden accenten heeft een lengte van 21 centimeter en is 12 millimeter breed.

 
Bekijk Albanu collectie