Type what you are searching for:

De nieuwste voorjaarsmode: Kleur!

21 maart was een dag waar we naar hebben uitgekeken. De eerste lentedag stelde niet teleur en diende zich zonovergoten aan terwijl de natuur weer tot leven komt. Het is ook het seizoen om onze garderobe weer eens goed te bekijken. De winterse kleuren kunnen voorlopig de kast in, in de lente van 2022 dragen we heldergeel, subtiel beige, spicy groen, olijfboom, vurig oranje, diepgrijs en fuchsia. Maar welke sieraden en horloges passen daarbij?

 


 

Suikerspin

Een ring die het hele jaar door kan worden gedragen, maar vooral goed passend bij de nieuwste voorjaarsmode. Dat is deze Mini Sweety Jadeite Cotton Candy, of suikerspin in het Nederlands. In deze roségouden ring van Bigli is een doublet geplaatst bestaande uit jadeite en rutielkwarts. Een verrassende edelsteencombinatie zoals ook het voorjaar vaak verrast.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Extra sprankelend

Miss Spring voegt een extra sprankeling toe aan het voorjaar met deze ring uit de Ma Petite-collectie. De geelgouden ring met roze toermalijn is gemaakt om solitair te dragen, maar is nog leuker om te combineren tot een kleurrijk voorjaarsboeket.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Kies voor kleur

Kunt u niet kiezen uit de vele kleuren die de voorjaarscollecties te bieden hebben? Geen probleem, dat hoeft ook niet met deze oorhangers van Artur Scholl. De roségouden hangers dragen negen druppelvormige toermalijnen die elk een andere kleur hebben. Wat de modekleuren ook worden, met deze oorhangers mag de mode zo veranderlijk zijn als de seizoenen.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Wat is uw kleur?

Eén dameshorloge in verschillende kleuren. Dat is de Ton sur ton-collectie van het Nederlandse Staudt Chronometrie. Het is een klassiek, maar toch levendig en kleurrijk model dat prettig draagt om de damespols. Dit model heeft de kleur Moss Stone, maar met welke kleur viert u het voorjaar?

 
Bekijk Staudt collectie
 


 

City Garden

Deze roségouden Toujours Ajour armband van Bron past om twee redenen bij de nieuwe voorjaarsmode. Door de naam van de collectie: City Garden als plek waar we in dit jaargetijde graag tijd doorbrengen. Maar vooral door een nonchalant luxe uitstraling en de kleuren van de edelstenen onyx, witte maansteen en de nieuwkomer rutielkwarts met haar zwarte, naaldvormige insluitsels.

 
Bekijk Bron collectie