Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell

Het lijkt niet op te kunnen deze dagen. Steeds weer mogen we ons aanbod uitbreiden met prachtige producten. We laten ze graag persoonlijk aan u zien en dit is alvast een preview van enkele nieuwkomers die u bij ons mag verwachten.

 


 

Bron Daybreak

Het ochtendgloren is zonder twijfel het mooiste moment van de dag. Diffuus licht, stilte die alleen doorbroken wordt door een paar vroege vogels, glinsterende dauwdruppels op de velden. De nieuwe Daybreak-collectie van Bron is net zo vroeg uit de veren en vol levenslust. De Daybreak-collectie is een zomerse collectie in kleuren als het warme geel van citrien en het roze toermalijn. Kleuren die in de ochtend duidelijk maken dat een prachtige dag is aangebroken. Benieuwd naar de Daybreak-collectie? Kom eens langs of bekijk onze video.

 
Bekijk Bron collectie
 

 


 

CvdK Hypernova

Christiaan van der Klaauw is een merk waar we graag mee samenwerken en hieruit is deze prachtige uitvoering van de Hypernova tot stand gekomen. Deze Hypernova Van Hell Editie heeft een unieke kleur wijzerplaat in het sprekende forest green. Om de wijzerplaat kracht bij te zetten hebben wij gekozen voor een alligatorleren horlogeband in diezelfde unieke kleur groen, maar uiteraard kan ook worden gekozen voor een donkerblauwe of bruine band. Het horloge wordt vervaardigd in een beperkte oplage.

 
Bekijk CvdK collectie
 


 

CvdK Real Moon Joure

In dit zeer bijzondere Christiaan van der Klaauw Real Moon Joure horloge komt de oudste vorm van Magma uit de ruimte samen met de meest accurate 3D maanfase ter wereld. Christiaan van der Klaauw presenteert vol trots de ‘Real Moon Joure green meteorite’. De specifieke structuur en de kleur van het meteoriet geeft dit horloge een discrete uitstraling waarbij het patroon van de meteoriet de robuustheid benadrukt. Het bijzonder complexe uurwerk is te bewonderen door de transparante achterzijde van de kast.

 
Bekijk CvdK collectie
 


 

Fusion van Georg Jensen

Elk sieraad is mooi, maar is het niet nog leuker om het zelf te creëren? Dat kan met de nieuwe Fusion-lijn van Georg Jensen die bestaat uit verschillende losse elementen. Dus weerspiegel uw smaak en persoonlijkheid door de elementen uit de Fusion-collectie te mengen. Eindeloze combinaties van ringen, oorbellen en hangers in roségoud, witgoud en diamanten vormen zo samen een combinatie die net zo uniek is als u zelf bent.

 
Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

Ode aan Apeldoorn

Als ode aan onze ‘stad in het groen’ brengt Montegrappa samen met Van Hell Juweliers de gelimiteerde Apeldoorn editie in zowel een rollerball als een vulpen. Het wapen van Apeldoorn siert de bovenzijde van de cap. Als trotse eigenaar van deze pen treft u aan de onderzijde het nummer dat hoort bij uw pen uit deze gelimiteerde editie van slechts 16 stuks.

 
Bekijk Montegrappa collectie