Type what you are searching for:

5 musthaves voor mannen

Het mag dan Moederdag zijn, maar laten we de heren ook niet vergeten. Maar waar doen we hem nu echt een plezier mee? Wat is een product waar geen man zonder kan? Wij doken in onze winkels en presenteren deze vijf musthaves voor mannen.

 


 

Musthave 1: een goede pen

Nieuw in het aanbod van Van Hell Juweliers en we kunnen nu al niet meer zonder: de pennen van Montegrappa. Deze verfijnde rollerball uit de Extra 1930-collectie is imposant en uitnodigend. Een pen voor mannen die weten wat ze willen zeggen en dit graag zwart op wit willen doen.

 
Bekijk Montegrappa collectie
 


 

Musthave 2: een watchwinder

Wie in het bezit is van één of meerdere horloges met een automatisch uurwerk kan simpelweg niet zonder: de watchwinder. Deze watchwinder van Orbit Winder Co. is echter meer dan een instrument om een uurwerk in beweging te houden. In een glazen stolp ziet u het horloge in beweging alsof het een kunstwerk is dat in een museum thuishoort. Een spectaculaire show waarvan het einde te vroeg zal komen.

 
Bekijk Orbit collectie
 


 

Musthave 3: een sporthorloge

Sportief of niet, geen man kan er zonder: het sporthorloge. Het is betrouwbaar, robuust en kan tegen een stootje. Zoals deze Seiko Astron, in titanium met ‘super hard coating’. Het is bovendien buitengewoon praktisch dankzij het GPS Solar uurwerk met Dual Time functie. Hiermee past het horloge met een druk op een knop zijn tijd automatisch aan aan de tijdzone waarin u zich bevindt.

 
Bekijk Seiko Astron collectie
 


 

Musthave 4: een gesoigneerd horloge

Mannen die een kostuum dragen, kunnen niet zonder: een stijlvol horloge dat het plaatje compleet maakt. Een horloge als de Van Hell editie van de Christiaan van der Klaauw Hypernova bijvoorbeeld. Dit horloge valt op door de bijzondere maanstandindicatie, maar ook door de aansprekende kleur ‘forest green’ voor de wijzerplaat en band. Wie het horloge regelmatig draagt, zal opvallen dat de wijzerplaat met de seizoenen meekleurt van lichtgroen naar donkergroen.

 
Bekijk CvdK collectie
 


 

Musthave 5: het vrijetijdshorloge

Gemaakt voor elke gelegenheid en overal op voorbereid: het vrijetijdshorloge. Een mooi voorbeeld is de Legend Diver uit de Heritage collectie van Longines. Het is een herinterpretatie van een duikhorloge uit de jaren ‘60 met de strakke lijnen van het originele model. Maar schijn bedriegt; dit edelstalen horloge heeft de up-to-date technische kenmerken van een horloge van nu en is tot 300 meter waterdicht.

 
Bekijk Longines collectie