Type what you are searching for:

Voor de Hippe Mama

Deze moeder volgt de laatste trends en weet heel goed wat in de mode is. Dan zal deze Hippe Mama op Moederdag aangenaam verrast zijn als ze haar geschenk in ontvangst mag nemen.

 


 

Tijdloos hip

Mode gaat voorbij, maar dat hoeft niet. In deze zware closed forever schakel kiest Artur Scholl voor een moderne uitvoering. Tijdloos en helemaal van nu maken het tot een cadeau waar de Hippe Mama nog lang plezier van zal hebben, ook als de mode is veranderd.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Lief gebaar

Als ruim zeventig jaar oud familiebedrijf weet R&C precies waar ze moeders blij mee kunnen maken. Deze geelgouden ring uit de Miss Spring-collectie is zowel lief als eigentijds en kan door de Hippe Mama om verschillende vingers worden gedragen. Een hartje als constante reminder dat u van haar houdt.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Trendy met groen

Groen is een trend van het moment, maar wat de mode ook vraagt, groen doet het altijd goed. Met deze Mini Sweety “Emerald Green” van Bigli maakt de Hippe Mama haar groene outfit helemaal af. Maar een ring van Bigli wordt nog persoonlijker in combinatie met de oorhangers, collier en ringen in andere kleuren. Daar weet de Hippe Mama vast wel raad mee!

 
Bekijk Bigli collectie