Type what you are searching for:

Voor de Avontuurlijke Mama

Deze moeder trekt er graag op uit, heeft spannende plannen en weinig is haar te gek. Wij zochten de volgende suggesties uit qua sieraad en horloge als de perfecte metgezel voor de Avontuurlijke Mama.

 


 

Unieke creativiteit

Avontuurlijke moeders geven hun creativiteit alle ruimte met de sieraden van de Fusion-serie van Georg Jensen. Het merk daagt in dit voorbeeld elke vrouw uit tot het combineren van ringen in eindeloos veel combinaties. De ringen passen in elkaar, maar kunnen ook worden gebruikt in deze in lengte aanpasbare, armband. Een uniek, op maat gemaakt sieraad is het resultaat.

 
Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

Op reis

Een reis naar een tropische bestemming of een spannende afdaling tijdens de wintersport. Deze Phanero van MeisterSinger voelt zich overal thuis. Het edelstalen horloge heeft een parelmoer wijzerplaat met een zilverkleurige index. Achter de witte wijzerplaat schuilt een betrouwbaar uurwerk met handopwinding.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Fris, zacht en stijlvol

Ziet u het ook? Het design van deze oorhangers van Tirisi Moda doet denken aan een avontuurlijke verre reis. Het prachtige sieraad uit de ‘Mauritius‘ lijn is echter ontworpen in Amsterdam waar het Nederlandse merk sieraden met internationale allure creëert. Deze roségouden oorhangers zijn op sierlijke wijze opengewerkt waardoor een sieraad is ontstaan met een fris, zacht en stijlvol karakter.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie