Type what you are searching for:

Voor de Fit Mama

Deze sportieve moeder gaat voor een beter uithoudingsvermogen, houdt van competitie of heeft gewoon regelmatig een sportief momentje nodig. Voor deze Fit Mama’s weten we wel een geschikt cadeau.

 


 

Het water in

Met een waterdichtheid tot driehonderd meter is de Oris Aquis Date een horloge voor dames die van zwemmen houden. Dankzij het design in zwart en edelstaal met elf diamanten voor de tijdsaanduiding ziet het er ook boven water fraai uit. Het automatische uurwerk maakt het bovendien praktisch en betrouwbaar in het gebruik.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Voor elke dag

Deze armband van Fjory is gemaakt om elke dag te dragen. Dus ook tijdens een sporten, al zal het voor sommige activiteiten toch even moeten worden afgedaan. Om vervolgens na de inspanning extra te kunnen genieten van deze geelgouden armband met vijf briljant geslepen diamanten.

 
Bekijk Fjory collectie
 


 

Sportieve uitstraling

Tijdens een sportieve topprestatie is deze modieuze armband misschien minder geschikt, maar Fit Mama’s houden vaak ook van sieraden met een sportieve uitstraling. Met deze armband van Tirisi Moda laat u tijdens Moederdag bovendien zien hoe dol u op haar bent. De letters zijn vervaardigd van zilver en roségoud en in de zilveren baan van het ‘kusje’ is briljant geslepen diamant gezet.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie