Type what you are searching for:

Voor de Klassieke Mama

Zij kiest haar sieraden om er een leven lang plezier van te hebben, sieraden en horloges die tijdloos zijn en minder gevoelig voor de trends van het seizoen. Dan kennen wij haar als een Klassieke Mama van wie we weten wat ze draagt. Maar hoe verrast u haar met iets nieuws?

 


 

DolceVita

De DolceVita is een klassieker in de collectie van Longines. Het is bovendien een klassieker die steeds opnieuw laat zien hoeveel variatie er mogelijk is met een en hetzelfde model. In deze uitvoering krijgt het horloge een stijlvolle uitstraling door de edestalen kast in combinatie met de rode alligatorleren band. Op de zilverkleurige wijzerplaat wordt de minuten index op een geraffineerde wijze weergeven. Het horloge herbergt een Zwitsers quartz uurwerk.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Verrassend klassiek

Klassiek kan betrouwbaar, maar ook verrassend zijn, zo bewijst Bron met dit roségouden oorsieraad uit het nieuwste kleurthema: Daybreak. Onder de cabochon geslepen citrien sprankelt speels een briljant geslepen diamant. De zacht-zonnige kleur van de citrien zorgt voor een perfecte zomerlook waarmee de Klassieke Mama elke zomer weer zal stralen.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Klassiek voor elke vrouw

Met de Royal Diamonds-collectie vindt GioMio een klassiek thema opnieuw uit en maakt het beschikbaar voor elke vrouw. Hoe het merk dat doet zien we in deze roségouden armband met diamant. Door een scharnier, dat zeer subtiel in de band verwerkt is, klikt uw moeder de armband met groot gemak om de pols. Om deze als nieuwe klassieker in haar collectie nog heel lang te mogen dragen.

 
Bekijk GioMio collectie