Type what you are searching for:

Voor de Carrière Mama

Deze moeder werkt, vindt dit belangrijk en wil graag betekenisvol zijn in wat ze doet. En met deze sieraden straalt ze dat op haar werk zeker uit.

 


 

De krachtige carrièrevrouw

Krachtig, maar tegelijkertijd elegant en verfijnd. Met zulke eigenschappen is deze Breitling Chronomat gemaakt voor vrouwen die laten zien hoe ze in het leven staan, zowel thuis als op het werk. De uitstraling dankt het horloge onder meer aan de roségouden lunette met 54 schitterende diamanten. De precisie voor een werkdag komt van Breitlings COSC-gecertificeerde SuperQuartz Caliber 77.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Geschikt voor elke topfunctie

Niet elke functie is misschien geschikt voor het dragen van sieraden, maar deze armband van Artur Scholl is voor veel carrière moeders geschikt. De roségouden armband is flexibel en draagt dus zacht, soepel en comfortabel. De witgouden elementen met briljant geslepen diamanten zorgen ervoor dat deze armband ook op de werkvloer mag schitteren.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Collier op maat

Dit roségouden collier van Tirisi Jewelry past bij elke zakelijke outfit, maar kan net zo goed naar een feestje worden gedragen. Het heeft een lengte van negentig centimeter en valt op door de briljant geslepen diamanten die als een spiraal rondom het roségouden element lijken te draaien. Het element kan gemakkelijk over het collier worden geschoven zodat de Carrière Mama zelf de baas is over op welke hoogte ze de diamanten wil laten schitteren.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie