Type what you are searching for:

Tijd voor een nieuwe start

De vakantie is bijna achter de rug. Het is tijd om weer aan het werk te gaan of om de studieboeken op te pakken. Maar is dat niet leuker met een passend product dat plezier brengt tijdens de werk- of schooldag? Verwen uzelf of een ander met deze aanbiedingen.

 


 

Prachtige parel van Schoeffel

Een werkdag, een feestdag of een vakantiedag. Elke dag fleurt op met dit roségouden collier met een Tahiti parel van Schoeffel. Het is een van de bijzondere creaties van een familiebedrijf dat al honderd jaar parels gebruikt als basis van de sieradencollectie. Wie gunt u dit prachtige stuk?

 

van € 1.320,- voor € 795,-

 


 

Surf met Georg Jensen

Wie graag de vakantieherinneringen dicht bij zich houdt tijdens een werk- of studiedag, draagt deze Surf armband van Georg Jensen. De zilveren schakels in de armband vloeien in elkaar over en beelden golven uit. De golven van de Noordzee, de Middellandse zee of de Atlantische oceaan. De herinnering is voor iedereen anders, maar het bijzondere design komt van het Deense Georg Jensen dat zijn inspiratie al ruim een eeuw vindt in de natuur.

 

van € 665,- voor € 345,-

 


 

Bron brengt Joy

Bron brengt plezier in elke werkdag met deze sprankelende ring met de naam Joy. Blikvanger in deze witgouden ring is een roze saffier en aan weerszijden van deze kleurrijke edelsteen zijn twee briljant geslepen diamanten gezet. Voor nog wat extra plezier zorgen wij met een prijs waar u vast vrolijk van wordt.

 

van € 1.350,- voor € 950,-

 


 

Longines Equastrian

Als de vakantie voorbij is, wordt het belangrijk om weer wat vaker op de klok te kijken. Dames die hier moeite mee hebben, zullen er meer plezier aan beleven door een blik te werpen op deze Equastrian van Longines. Het horloge, gebaseerd op de paardensport, heeft een edelstalen kast en band. Op het schaakbordpatroon van de wijzerplaat lezen we de uren en minuten af, terwijl de seconden in een subwijzerplaat worden getoond.

 

van € 1.530,- voor € 900,-

 


 

Maurice Lacroix Eliros

Ongecompliceerd, uitgebalanceerd, goed uitgevoerd en met een lichte retro touch. Kortom, een horloge om nog heel lang plezier aan te beleven. Het horloge waarover dit gaat is de Eliros van Maurice Lacroix. Het herenmodel met een kastdiameter van 40 millimeter bestaat uit een edelstalen kast, een leren band en een quartz uurwerk.

 

van € 690,- voor € 500,-

 


 

Een armband van Albanu

Deze armband van Albanu is er een met een verhaal. Want wie zou kunnen zien dat deze is gemaakt van olifantenhaar? Albanu heeft dit gecombineerd met een sluiting van staal met een zwarte pvd-cooating en roségouden accenten. De armband is met de hand vervaardigd in het atelier in Monaco. En voor wie zich zorgen maakt om de olifanten: de armbanden van Albanu zijn gemaakt in volledige overeenstemming met de verdragen ter bescherming van dieren in het wild. Bij een armband gemaakt van olifantenhaar, ontvangt u een CITES-verklaring. Dit document garandeert de inzet om de Washington Conventie te respecteren die de handel in beschermde diersoorten regelt.

 

van € 1.350,- voor € 1.050,-

 


 

Een riem van Montblanc

Begin de eerste werkdag goed gekleed met deze riem van Montblanc. Deze stijlvolle riem is gemaakt van kwalitatief bruin leder. De gesp is vervaardigd van edelstaal. Met de pennen, tassen, manchetknopen en natuurlijk horloges brengt Montblanc een compleet aanbod aan accessoires voor de werkende man.

 

van € 305,- voor € 225,-

 


 

Montblanc Writers Edition Thomas Mann

Een snelle notitie, een verslag van een vergadering of een handtekening onder een contract. Met deze pennenset van Montblanc heeft u altijd het juiste schrijfinstrument bij de hand. Deze pennenset draagt de naam Writers Edition Thomas Mann en is vernoemd naar een van de grootste Duitse schrijvers van de twintigste eeuw. De drie verschillende pennen hebben een sobere uitstraling in een avant-garde art-deco stijl.

 

van € 2.480,- voor € 1.240,-

 
Bekijk alle aanbiedingen