Type what you are searching for:

Sale! Maar dan een uitverkoop waar u lang plezier van hebt

Hoera, het is overal uitverkoop. Maar hoe lang gaat u plezier beleven van uw impulsaankopen? Waarschijnlijk een stuk minder lang dan van de scherpe aanbiedingen op sieraden en horloges die u in Amersfoort vindt. Dus kom eens langs voor een ontspannen winkelbezoek en een aankoop waar u voor altijd plezier van zal hebben.

 


 

Eeuwigheidswaarde van Artur Scholl

Deze druppelvormige oorstekers van Artur Scholl gaan geheid een leven lang mee en waarschijnlijk nog vele generaties die na ons komen. Waarom? Het witgouden materiaal is duurzamer dan vrijwel elk ander materiaal dan ook en het design raakt nooit uit de mode. Een sieraad met eeuwigheidswaarde dus.

 

van € 2.100,- voor € 1.250,-

 


 

Een collier van Herbstrith

Dit collier van Herbstrith is van alle tijden. Het roségouden, ovaal schakelcollier met een princess geslepen diamant in de sluiting past bovendien bij elke voorbijgaande modetrend. Het is 45 centimeter lang.

 

van € 19.750,- voor € 9.875,-

 


 

Bron Stax

Heeft u al vaker nagedacht over een sieraad van Bron, maar zijn de opvallende, extraverte en vaak kleurrijke stukken niet helemaal wat u zoekt? Zie hier dan een ring die 100% Bron is, maar iets meer ingetogen dan we van het merk gewend zijn. De roségouden ring Stax met briljant geslepen diamant wacht in Amersfoort op de Assepoester met ringmaat 56/17¾

 

van € 3.050,- voor € 1.850,-

 


 

Montblanc Princess Grace de Monaco

Waarom zouden we urenlang winkelen om de koopjes te vinden als we met slechts een enkel sieraad of horloge een hele garderobe kunnen upliften? Zo’n horloge is deze Princess Grace de Monaco van Montblanc. Een elegant en rustig edelstalen horloge met een chique uitstraling. Op de 6-uurs positie heeft de secondewijzer een eigen plek gekregen en in plaats van de 6 is er op dit horloge een robijn te zien. Op de wijzerplaat zijn 6 diamanten gezet en rond de wijzerplaat bevindt zich een ring van diamanten.

 

van € 6.800,- voor € 3.400,-

 


 

Baume & Mercier Classima

Een klassieker in de sale, daar kunt u toch niet zomaar aan voorbij lopen? Zo’n klassieker is de Classima van Baume & Mercier. Het model maakt al sinds de jaren negentig deel uit van de collectie en weet in nieuwe verschijningsvormen steeds weer te verrassen. Dit herenmodel is de Classima Automatic, met een edelstalen kast, zilverkleurige wijzerplaat en een automatisch uurwerk. Gecombineerd met een zwarte alligatorleren band met vouwsluiting is dit een klassiek horloge dat gedragen kan worden bij verschillende gelegenheden.

 

van € 3.450,- voor € 2.000,-

 


 

Longines Saint-Imier

Dit prachtige horloge van Longines komt uit de Saint-Imier collectie en heeft een edelstalen kast en band die zijn afgewerkt met roségoud. De wijzers van dit horloge zijn ook roségoud waardoor dit horloge duidelijk af te lezen is. Hier binnen geeft een automatisch uurwerk de tijd en de datum aan. Het automatische uurwerk blijft voor altijd lopen zolang het horloge gedragen wordt en dat is naar alle waarschijnlijkheid nog heel erg lang.

 

van € 2.940,- voor € 1.750,-

 


 

Montblanc Worldtimer Spirit Orbis Terrarum

Sommige horloges zijn zo bijzonder dat we ze het liefst zelf zouden houden, maar toch gunnen we deze Worldtimer Spirit Orbis Terrarum van Montblanc een gelukkige nieuwe eigenaar. Het horloge is voorzien van een prachtige wereldkaart op de achtergrond van de wijzerplaat. Daarnaast heeft dit horloge een handige 24-uurs aanduiding waarop u kan zien of het dag of nacht is op elke plek van de wereld. Met een druk op de knop is de tijdzone eenvoudig te verzetten. Het edelstalen horloge doet dit alles met een automatisch uurwerk zodat het tijdens uw reizen nooit stil komt te staan. Waar neemt u deze Worldtimer straks mee naartoe?

 

van € 6.300,- voor € 4.410,-

 


 

Bron Catch

Breng kleur en sprankeling in uw collectie oorsieraden met deze hangers van Bron. De kleur is die van blauwe topaas en voor de sprankeling zorgen de diamanten van samen 0,200 caraat. De oorsieraden zijn onderdeel van de Catch-collectie van het Nederlandse merk.

 

van € 3.950,- voor € 2.350,-

 
Bekijk alle aanbiedingen