Type what you are searching for:

Uw droomsieraad of horloge? Aarzel niet langer!

We hebben het allemaal wel eens: we zien iets moois, maar twijfelen of we het zullen aanschaffen. Omdat we het niet echt nodig hebben of zijn geschrokken van het prijskaartje. Maar neem eens kijkje bij deze sieraden en horloges. Is uw droomsieraad of -horloge erbij? Aarzel dan niet langer en grijp deze kans!

 


 

Montblanc Star Rieussec

Een horloge als deze Montblanc Star Rieussec is een product waar we een leven lang plezier van zullen hebben. Dit edelstalen horloge geeft op bijzondere wijze de tijd en de datum aan. Dankzij de GMT-functie is het mogelijk om de tijd in twee tijdzones af te lezen en het horloge heeft een duidelijke dag-nacht aanduiding. Helemaal opvallend is de chonograaffunctie waarbij de wijzerplaten onder de vaststaande wijzers doordraaien. Dit is gebaseerd op een vinding van Nicolas Rieussec wiens naam dit elegante horloge heeft gekregen. Bent of kent u degene die dit indrukwekkende horloge nog heel lang zal dragen?

 

van € 10.800,- voor € 5.400,-

 


 

Grand Seiko Heritage Rikka

Rikka is hoe ze in Japan de tijd van het jaar noemen waarin de lente in de zomer overgaat. Hoe vroeg-zomer er in een horloge uitziet, verbeeldt Grand Seiko in dit herenmodel uit de Heritage collectie. De edelstalen kast is een moderne herinterpretatie van een iconisch horloge uit 1967, dat het eerste automatische uurwerk van Grand Seiko bevatte. Dit edelstalen horloge met automatisch uurwerk is buitengewoon accuraat en heeft een gangreserve van 72 uur. Het is een elegant en klassiek horloge dat niet alleen in de vroeg-zomer kan worden gedragen, maar het hele jaar mooi is.

 

van € 6.400,- voor € 4.800,-

 


 

Oris Regulateur Der Meistertaucher

Duikt u graag en bent u van plan dat nog veel vaker te doen? Dan is deze Oris Regulateur Der Meistertaucher een onmisbaar duikmaatje. Naast een waterdichtheid tot 300 meter is dit horloge in staat om de resterende duiktijd die een duiker nog heeft nauwkeurig weer te geven. Doordat de uren en minutenwijzers gescheiden zijn, wordt een belangrijk stuk informatie voor een duiker geïsoleerd, en kan de duiktijd met de minutenwijzer in de 60 minuten schaal ingesteld worden. En omdat u natuurlijk vaker boven dan onder water bent, ziet dit titanium horloge er op het droge gewoon heel goed uit. Waarom zou u nog langer twijfelen?

 

van € 3.000,- voor € 1.850,-

 


 

Montblanc Starwalker Carbon

U heeft al genoeg pennen zegt u? Maar zo’n mooi pen als deze Starwalker Carbon vulpen van Montblanc heeft u vast nog niet. Deze prachtige pen heeft een omhulsel van carbon. De pen is hierdoor licht van gewicht, maar tegelijkertijd sterk. De punt van de pen is gemaakt van witgoud waarover een laag rhodium is aangebracht. Het is een pen om te koesteren en nog heel veel mooie berichten mee te schrijven.

 

van € 1.040,- voor € 520,-

 


 

Roos armband

De rechthoekige schakels in de 18 karaats witgouden armband van Roos vormen samen een uniek en bijzonder patroon. De afwisselend gepolijste en pavé gezette diamanten schakels zorgen ervoor dat de armband steeds weer een straaltje licht vangt, waardoor deze prachtig fonkelt. Michèle Nijs, die de creatieve en drijvende kracht is achter dit prachtige merk, heeft een eindeloze passie voor verfijning en pure schoonheid wat tot uitdrukking komt in de sieraden. Deze schitterende armband is gemaakt voor vrouwen die diamanten met charme dragen zowel casual als tijdens een feestje.

 

van € 9.995,- voor € 4.995,-

 


 

Bron Confetti

Een ring voor wie niet bang is om op te vallen. Dat is deze ring Confetti van het Nederlandse Bron. De ring is gemaakt van roségoud met briljant geslepen oranje korund en diamant. Ziet u zichzelf of een geliefde al met deze ring voor u? Dit absolute pronkstuk in de sieradencollectie van elke vrouw wacht op u in Amersfoort (in ringmaat 55/17½)

 

van € 7.075,- voor € 4.950,-

 


 

Een ring van Artur Scholl

Prehniet, tsavoriet en witte diamant. Met deze drie edelstenen bij elkaar brengt Artur Scholl een spectaculaire ring. De witgouden ring valt op door de ovaal cabochon geslepen prehniet en is aan weerszijden gezet met briljant geslepen tsavoriet en diamant. Deze ring ligt te wachten in Amersfoort op een dame met ringmaat 55/17½.

 

van € 5.695,- voor € 3.250,-

 


 

Ebel Wave

De Wave is een klassieker in het aanbod van Ebel. Dit dameshorloge heeft het karakteristieke golfpatroon in de band en in dit horloge zijn de golven door het bi-colour gebruik van edelstaal en geelgoud opvallend aanwezig. In combinatie met een parelmoer wijzerplaat die voorzien is van 8 diamanten en de briljant geslepen diamanten in de lunette is dit een buitengewoon elegant dameshorloge, met een kastdiameter van 30 millimeter.

 

van € 3.500,- voor € 2.450,-

 
Bekijk alle aanbiedingen