Type what you are searching for:

Hoera! Geslaagd!

Kan bij u straks ook de vlag uit omdat een zoon, dochter of kleinkind is geslaagd? Dat is zeker reden tot feest want een diploma is de beloning voor een knappe prestatie en een nieuwe stap in een jong leven. Een prestatie waarvoor een cadeau op zijn plaats is om nog heel lang aan dit mooie moment terug te kunnen denken.

 


 

Blijvende herinnering

De sieraden van Bigli zijn meer dan een sieraad. Ze vertellen het verhaal van degene die het draagt en zijn erbij op alle belangrijke momenten in het leven. Een diploma-uitreiking, een afstuderen, een bruiloft of een geboorte. Elk moment wordt gekoppeld aan een nieuw Bigli-stuk. Voor de jonge dames die nu een diploma halen, dachten we aan deze ring uit de Mini Wave-collectie van roségoud en diamant. De ring is alleen te dragen of samen met andere Mini Sweeties.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Een briljante prestatie

Een diploma uitreiking is het perfecte moment om een jonge afgestudeerde dit collier van Miss Spring om te doen. Het maakt deel uit van de Brillianty-collectie en is daarmee een mooi symbool voor de briljante prestatie waar de geslaagde miss trots op mag zijn. Het geelgouden collier draagt een blauwe saffier. Perfect dus voor alles wat zij later in het leven wil gaan doen, of ze daar nu een jeans of een mantelpak bij draagt.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Speels, vlot en stijlvol

Deze Moondrops armband van Roos 1835 is ideaal voor een jonge vrouw die iets te vieren heeft. De roségouden fantasie armband heeft een anker schakel afgewisseld met drie bolletjes en drie pastilles. Op één pastille zijn zelfs briljantjes gezet. De afwisseling maakt de armband tegelijkertijd speels, vlot en stijlvol. Zoals deze jonge vrouw die een levensfase heeft afgerond en een stap naar de toekomst zet.

 
Bekijk Moondrops collectie
 


 

Grenzeloze mogelijkheden

Staudt Chronometrie maakt horloges die een perfect cadeau zijn voor jongens die hun diploma mogen ophalen. Omdat het een mooi horloge is natuurlijk, maar net zozeer omdat de oprichter van het merk laat zien dat je alles kunt worden wat je wilt. Als getalenteerd klassiek accordeonist rondde Yvo Staudt het conservatorium af, maar hij koos voor een toekomst als horlogemaker en ondernemer. Met succes, in binnen- en buitenland. Een blik op dit horloge van het Nederlandse merk herinnert de drager eraan dat alles mogelijk is als je je dromen najaagt.

 
Bekijk Staudt collectie
 


 

Het begin van een nieuwe reis

Wie geslaagd is voor middelbare school of universiteit denkt er misschien aan om carrière te gaan maken. Met deze ballpoint van Montblanc is de eerste stap alvast gezet. De Around the World in 80 Days is een pen die het verhaal vertelt van de Britse gentleman Phileas Fogg die in slechts 80 dagen om de wereld reisde in zijn onverschrokken poging om een weddenschap te winnen. Deze ballpoint van kostbaar blauw edelhars toont in een reliëfpatroon de belangrijkste elementen van Phileas Fogg’s reis. Is uw afgestudeerde al klaar voor de reis?

 
Bekijk Montblanc collectie