Type what you are searching for:

Buttery yellow

Knalgeel is misschien geen kleur voor elke vrouw, maar het Buttery Yellow van deze zomer staat iedereen. Het lichte, warme ‘botergeel’ is zomers, zonder al te veel op te vallen en de kleur is bovendien heel goed monochrome te dragen. Met deze sieraden maken we de lichtgele monochrome look compleet.

 


 

Monochrome met citrien

Een monochrome outfit in verschillende geeltinten is het deze zomer helemaal, maar ook de pinkring is terug van weggeweest. Met deze pinkring uit de Daybreak-collectie van Bron zit u dus helemaal goed. De roségouden ring heeft een vriendelijke uitstraling door de zachte, ronde vormen. Met de zachte kleur van de cabochon geslepen citrien bent u helemaal klaar voor de zomer!

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Geelgoud zwaargewicht

Denken we aan geel, dan denken we al snel aan geelgoud. Aan deze geelgouden armband van Fjory bijvoorbeeld. De armband is vijf millimeter breed en voelt lekker zwaar. Hij is dan ook gemaakt met een kern van zilver en hierdoor perfect om elke dag te dragen. Solitair of met andere armbanden, en dat hoeft niet per se bij een outfit in Buttery Yellow.

 
Bekijk Fjory collectie
 


 

Veelzijdig horloge

Gaat het u te ver om alles in geeltinten te dragen? Dat snappen we helemaal en daarom is dit horloge van Maurice Lacroix een mooi alternatief. Het Fiaba Date model heeft een elegante en vrouwelijke uitstraling door de kast met roségouden PVD-coating en de zilverkleurige wijzerplaat met ‘water drop’ guilloché patroon. Uitgerust met een betrouwbaar quartz uurwerk is het een veelzijdig horloge voor elke gelegenheid en elke modetrend.

 
Bekijk Maurice Lacroix collectie