Type what you are searching for:

Pretty in pink

Ziet u vooral warme, vrouwelijke en romantische kleding wanneer u uw garderobe opent? Als u dan veel roze tinten ziet, zult u aangenaam verrast zijn als u erop uit gaat om de nieuwste voorjaarsmode te shoppen. Komt u dan ook even bij ons langs?

 


 

Daybreak in roze

Dit prachtige oorsieraad van Bron past helemaal in de roze-trend, maar dit is ook een sieraad om een leven lang plezier van te hebben. In dit roségouden sieraad uit het nieuwste Daybreak kleurthema wordt de intens roze toermalijn liefdevol vastgehouden door vier zetpootjes. Hieronder sprankelt speels een diamant in champagnekleur die deze oorhangers uit de Catch-familie eeuwigheidswaarde geeft in plaats van een voorbijgaande modetrend te zijn.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Bij de tijd

De Ebel Discovery Lady is er in verschillende uitvoeringen, maar met deze roze gesatineerde wijzerplaat is ze helemaal bij de tijd. Waarom? Omdat ze de mode op de voet volgt, maar natuurlijk ook om haar buitengewone nauwkeurigheid qua tijd en datumaanduiding. Die is te danken aan het quartz uurwerk dat wordt beschermd door de edelstalen kast.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Roze eyecatcher

Roségoud, rozenkwarts en diamant zijn de prachtige ingrediënten die samen deze ring van Tirisi Jewelry vormgeven. De Milano Sweety is volledig Pretty in Pink en past hiermee perfect bij de roze zomermodetrend.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie